Huvudvärk utan att vara bakis!

Tyvärr tillhör jag de personer som ofta har huvudvärk. Jag har ett väldigt lågt blodtryckm det positiva med det är att mig kommer ni få slå ihjäl! När jag vaknar är jag ofta seg i huvudet. Har varit till läkaren men de tycker jag är för ung att äta medicin för lågt blodtryck. Det värsta är när yrseln sätter in. Hur många gånger har jag inte stått på Stadium och känner att hela butiken snurrar? Jag svimmar aldrig men får fruktansvärda yrselattacker. Naturligtvis har jag även migrän men det har blivit bättre efter att jag har fått barn. De som aldrig har haft migrän vet inte vad de pratar om, jag vill bara kräkas och ha totalt mörkt i rummet. Jag är hellre riktigt bakis än att ha migrän. Ipren är en relativt billig värktablett men det hjälper inte mot migrän.

Har alla människor vårdepression? Jag tycker alla man pratar med har mer eller mindre vårdepression. Det kanske inte är så konstigt med tanke på vårat klimat som är fram och tillbaka. Sol ena dagen och snö den andra. Men livet är en berg- och dalbana. Men visst fan vore det najs om det hände roliga grejer hela tiden men då strävar man efter mer hela tiden. Det gäller att hitta balans och vara nöjd med tillvaron. Så lattjo är inte livet varje dag men för det kan man inte sitta och deppa. Har man möjlighet ska man hitta något som förgyller tillvaron. Bryta mönster och rutiner så hänger nog inte mungiporna ner lika mycket.

Det är då jag kommer till mitt tips till alla mina läsare, låter som en värsta skribent!!! :-) :-) :-)
Tänk på tre positiva saker som har hänt under dagen. Det behöver inte vara något himlastormande. Det gäller att vara nöjd och tre bra saker händer varje dag. Hitta dessa och livskvalitet får en innebörd.

Jag är stolt, har krängt upp vinterkläderna på vinden och tagit ner sommarkläderna. Fan vad skönt det känns!

Tre positiva ting som har hänt idag:
1) supergod potatisgratäng med köttfärs, tomat och rödlök
2) promme med Viggo 5 månader
3) ut med vinter in med vår och sommar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0