Förbannade huvudvärk

Tre positiva saker idag:

1) Eeze och Ipren
2) vågrätt
3) en uppfriskande promme


Favorit i repris?

Tänk att det finns människor i ens omgivning som tror de vet allt, har svar på allt, har åsikter om allt. Jag kom då osökt och tänka på denna fantastiska sketch. Den är så jävla klockren och den håller än. Vette fasen när den spelades in.

http://www.youtube.com/watch?v=Sx58z5V6FsY

Sen vill jag självklart tala om att det är "Skräcken från Köping" som tycker jag är en sjuk människa. Nu är det så att det kommer verkligen från rätt person. Han är mycket mycket sjuk och har massor av sjuka tankar. Jag vet inte vad han tänker jämt, TACK GODE GUD för det!  Jag tycker om annorlunda människor!  Jag tycker i o f s att det är sunt att ha lite sjuka tankar. Allt är relativt :-) En tanke visas i en film av Måns Herngren där brorsan Felix ska åka upp i en lång rulltrappa och hans tankar kretsar runt sex: "Den första kvinnan som jag möter ska jag ha sex med". Är det en sjuk tanke? Neee det tycker inte jag, det är sunda tankar. Såna tankar har noga alla människor någon gång i livet. Mina sunda tankar gör att jag har ett innehållsrikt liv. För jag har massa tankar. Men är de sjuka? Fördelen är att vi vet aldrig vad en människa tänker om vi inte frågar. Hur det än är gillar jag: Hur tänker du nu? den är lika klockren som uttrycket "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk".  Jag får tänka vad jag vill och det är så underbart. Visst är det härligt med tankar och få drömma lite ibland. Drömma kommer jag säkert göra i natt. Drömmar är fascinerande. Jag vill alltid försöka tyda drömmarna. Ibland är drömmarna alldeles för svårtolkande men ofta kan jag tyda mina drömmar. Bortträngning fungerar tyvärr inte i drömmarnas värld bara i vår vakenhet.

Tre positiva saker idag:

1) en bra dag på jobbet
2) städat o fixat
3) samlat krafter

Är jag en mycket sjuk människa?

Jag har fått höra det massor av gånger att jag är en mycket sjuk människa. Nu har det uppdagats igen på mitt jobb. Min granne sa att det inte finns någon hjälp till mig och att jag är hopplöst fall. Jag är nog "lite" annorlunda men är i alla fall friskförklarad. Hur har jag blivit så här undrar jag? Det finns nog inga svar att få, det beror nog på mitt innehållsrika liv jag har haft och har fortfarande. Jag vill njuta av livet, skratta mycket och göra saker jag mår bra av. Det är för mycket allvar runt omkring oss. För visst är det härligt när man får ett ordentligt skrattanfall så man nästan kiknar, den känslan är underbar. i det stora hela är jag utvald att jag inte är som andra och det är jag glad för. Jag blir hellre ihågkommen som en mycket sjuk människa än en grå mus!
     
Elliott denna underbara unge, satt i mitt knä hela tiden jag var där inne. Kan man klandra pojken ...hahahaha. Han ville sälja sig själv på cirkus. Hans mamma tycker att vi babblar hela tiden så hon går ut ur rummet, fattar inte riktigt vad hon menar???

image597

Det här är kärlek. Snacka om  att man blir sugen på att skaffa kattTre positiva saker idag:

1) tack maria för smarrig middag
2) chips o dip
3) där satt den

Det där med och dejta ....

Aj fan, har fått en tillrättavisning av min granne. FÖRLÅT att jag glömde tacka dig men jag gör det nu. TACK för presentkortet, bullarna och goda pussen av din son!!

image592

Marianne nyss hemkommen från Karibien prövar lite jeans efter stängning

image593

Emma i en snygg svart klänning. Det vore vara förbjudet och ha så snygg kropp :-)

image594

jaha, jag pratar även när det tar kortet.....

image595

å så äre Karro, alltid lika fint leende

image596

Carina är en riktigt piggelin, inte undra på det, snart är det bröllop!

Tre positiva saker idag:

1) tränat på Nautilus
2) nybakat bröd
3) cityakuten


Bättre och bättre dag för dag

Winston Churcill gjorde det....många andra har gjort det och jag gör oxå det. Sover på saken! Ibland behövs det eftertanke innan man tar ett beslut. När beslutet är taget så är det så. Självklart kan man ändra sig. Men det är ändå ett beslut taget. Istället för det eviga velandet. Nu är jag en velpotta i vissa lägen men är ofta bestämd med vad jag vill, tycker och känner. Ibland kan en känsla successivt växa fram och jag kan känna mig lite överrumplad. Det är bara att gilla läget och acceptera. För visst är det härligt när en känsla kommer krypande i kroppen!? En känsla jag har i kroppen nu är att denna helg har gått alldeles för fort. SVISCH så vare måndag igen!

Tre positiva saker idag:

1) jobbat med tjejerna på Gina
2) myskväll
3) min nya tröja

åka karusell och äta karamell & fröjda hela dagen uti Nora .....

Tre positiva saker idag:

1) morgonstund har guld i mun
2) softat
3) jordgubbar

Jag pratar väl inte så mycket ......

Tre positiva saker idag:

1) en trevlig lunch
2) ny parfym
3) ?

Ja må JAG leva :-)

Tack för alla sms, mail och alla gratulationer i facebook. Icke att förglömma alla presenter från er underbara människor. Tack Smattrande Vesslan och Pär för presenten. Tack Sussi för presentkortet. Tack Ylva för allt papper :-) Tack Molly för presenten. Tack Therese för presentkortet!

image587

Fick en läcker bukett med rosor från jobbet. Färgen är klockren. Puss på er!

image588

Två utav mina älskade vänner dök upp. Tack för presentkorten och bullarna :-)

image589

I´m in love!!! Underbara unge, jag bara pussar och pussar på denna härliga unge.
Funderar mamma M och sälja honom på blocket. Jag köper han direkt!!!!
Jag är helt såld på unge Elliott!!

image590

Vänner kan man inte köpa för pengar, jag är såååå glad att jag har er!!

image591

puss mamma Maria

Tre positiva saker idag:

1) tack för en underbar dag
2) det ska va gott o leva annars kan det kvitta
3) ett mysigt samtalsäng, säng, säng - sova, sova

Tre positiva saker idag:

1) många pussar och kramar av Nellie och Elliot
2) min unges genomgång på engelska
3) sova tidigt

jag är så lycklig, jag är så lycklig,måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag söndag, jag är så lycklig, hela veckan lång

Vad är lycka egentligen? För mig är lycka när en av mina bästa vänner ringer till mig och säger: Du jag har en biljett till genrepet till Melodifestivalen i Västerås!!! Hennes sambo vill inte gå, jag älskar hennes sambo. Han gör så där ibland och så får jag hänga med... jag tror han gör det med flit ibland :-) det är lycka, schlager är bland de bästa jag vet!  Jag blir så glad, tack snälla, söta, rara underbara Lena! Love you!

Lycka är när Cissi messar från sin mammaledighet och kan fixa mina naglar, hon saknar mig och jag saknar henne. Det är oxå en slags lycka!!!

Lycka är när min granne kommer in och färgar mitt hår plus sitt eget sen kilar hon in till sig, jag står i köket och diskar och hon håller på och grejar i badrummet.

Lycka är när Andrea från Falun kommer hit och vi hinner göra en resumé av våra liv på en timme.

Lycka är att få ett telefonsamtal från en viss person!

Det behövs inte så mycket för jag ska känna lycka och det gör jag idag. Imorse var jag så trött så jag visste inte vad jag var men lycka är och få gå och sova så tidigt jag vill.

Sen måste jag bara nämna den s k strutsvarianten, det är vanligt förekommande bland män. När män inte vill prata eller rentav lägga locket på, kanske förtränga, glömma m m, då gör de som strutsarna, kör huvudet i sanden. Fast någon gång måste huvudet upp för inte går det väl och ha huvudet i sanden? Gud vad jag är glad att jag inte är en struts. Jag vet ett tips till alla strutsar: kommunicera, prata, smsa, maila... fint som fan :-)

tre positiva saker idag:

1) fått biljett till genrepet av Melodifestivalen
2) främmande från Falun
3) min sköna underbara stora säng
sex med ex?

Nu är jag mitt i livet, då man har hunnit med en del. Kommer osökt in på gamla ex. Visst är det roligt när man träffar någon på stan som man har dejtat för 20 år sen! Nu har jag varit singel i 6,5 år, har hunnit med någon romans....men dessa är över. Men visst fan är det konstigt att gamla ex ploppar upp samtidigt? Det är helt otroligt, inom samma vecka! Rätt vare är så piper det till i telefonen när jag minst anar och jag som trodde de hade glömt bort mig.... :-) klart de inte har, jag har inte glömt bort exen. För det är exen man kommer ihåg och skickar iväg något sms på fyllan! För då tycker man det känns bra och längtar såååå. Nåväl det är inte lika kul när man kollar på skickade sms på morgonkvisten. Men vafan gör det om hundra år? Har man en historia ihop så ler man oftast när smsen kommer. Sen får man bekräftelse och vem fan vill inte ha det :-) vi människor suktar efter bekräftelse men det är härligt och få det när man minst anar. "kommer en kommer alla".....

Tack Sonia för dina fina kommentarer. Jag håller med dig angående skrivande. Jag ÄGER min blogg och jag skriver om tankar & funderingar som finns hos mig. Om jag lämnar ut mig? Jag står för mina åsikter!!! Jag ska självklart tänka på de ord du skrev till mig. Jag tänker på dig underbara människa!!!

Tre positiva saker idag:

1) pip..pip..pip
2) inkorgen
3) ett möte på stanIbland blir jag stum - fast det är inte ofta :-)

Jag som är en riktig babbelfia, pratar och diskuterar i vått och torrt. Ger mig fan på att skulle jag ställa upp i OS för pratglada skulle jag lätt få guld. Eller vad tror ni kära läsare? Sjunga är förstås bland mina stora intressen men jag kan inte sitta och sjunga för mina vänner och jobbarkompisar ... hehe... jag säger massor av saker men försöker alltid och tänka på vad jag säger. Jag vill aldrig kritisera någon i grupp och vill inte heller bli kritiserad i grupp. De går att lösa mellan fyra ögon eller om det ska vara fler med. Fast jag kan ändå inte låta bli och tänka på människor som kläcker ur sig saker så t o m jag tappar hakan. Då blir jag stum och tänker: Är du helt puckad? Har du inte alla flingor i paketet? Sen tänker jag ibland, varför svarade jag inte tillbaka. Det handlar mycket om att jag inte vill sjunka till en sån låg nivå. Om människor vill ha en ur balans är det skrämmande. Dessa är de bara och tycka synd om! För ibland blir jag mållös när jag tänker på vad människor säger. Här tror jag inte att det handlar om social ambition utan mer om självinsikt. För det är fanimej inte många människor som har.

MEN

det jag blev ganska stum av idag är den här:


image586

min 12-åriga dotter har bakat sockerkaka!!!!!!!! jag är ingen bagarberta, min pappa har varit konditor förr i tiden, jag har inte ärvt något av det. Fast jag är skapligt duktig på att laga mat!!

Tre positiva saker idag:

1) fått vita tulpaner
2) tränat på gymmet med Mildred
3) sockerkaka av Molly


Jag är tacksam

Det kom ett sms idag:
Hej min duva! Ville bara säga att jag älskar dig som vän och är så glad att du finns. Vad skulle världen vara utan dig! Puss

Jag är priviliverad,  jag är stolt över att ha såna vänner. Hur många vänner skickar sådana sms, mail eller säger det rent ut till varann? När jag pratar med mina kompisar i telefon så avslutar vi alltid med puss och kram ungefär som i ett förhållande. Jag säger det igen, ni är viktiga, för jag mår så bra av er! Det bästa är att vi kan diskutera allt mellan himmel och jord, jag vet att det stannar där. Tilliten är viktig, jag lämnar aldrig ut mina vänner. Ni finns alltid där när de blåser. Vissa pratar jag oftare med men när jag pratar med de andra och vi inte har hörts på ett tag så känns det ändå som igår. STOR PUSS till alla mina vänner!

Lite nostalgisk blev jag idag när jag kom och tänka på den här filmen: Det är en riktig klassiker. Varenda gång jag ser den blir jag glad!!

http://www.youtube.com/watch?v=5VSuCtebBT0&feature=related

Tre positiva saker idag:

1) lunch med Therese, Sara & Molly
2) besökt Majzan och hennes underbara kids
3) siesta i soffan

Kärleken till ett barn

Visst är det en härlig känsla och vara kär, när det pirrar i hela kroppen. Starka, passionerade känslor och en kärlek som är så stark så jag svimmar. Nu var det väldigt väldigt längesen jag upplevde det MEN jag har upplevt det ett par gånger i mitt liv. Fast kärleken till ett barn den känslan är gudomlig. Bara när jag tittar på henne så känner jag en kärlek som slår allt annat på denna jord. Som förälder ska jag vara rättvis, lyhörd, fostrande m m. Men det är fasen inte lätt när hon står framför mig och lägger huvudet på sne och säger: Mamma får jag köpa den här???
Nu börjar det bli tonårig här hemma och då gäller det och vara hård men rättvis och sätta dessa regler som jag anser hon kommer att ha nytta av hela sitt liv.

image583

vid det här tillfället en allvarlig dotter

image584

Jag är privligerad och stolt över min underbara dotter

Tre positiva saker idag:

1) min älskade unge har kommit en vecka
2) semla på jobbet
3) siesta


Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt - manligt fenomen :-)

Ja men så där ja :-) visst är män härliga rent av fantastiska. Underbara varelser, oemotståndliga och attraktiva. Nåväl inte alla men visst finns de såna män OM man letar med lupp eller tar fram förstoringsglas. Men när det gäller och kommunicera så har nog många män inte riktigt fattat galoppen. Råkar ofta ut för "jag säger ingenting så har jag ingenting sagt" ifall jag ångrar mig :-)... det känns väl härligt? Nåväl alla tänker inte som jag gör. Vill jag inte träffa någon igen så säger jag det, för jag vet att vederbörande absolut inte kommer att dö av en hjärnfarkt eller väljer att ta sitt liv. Jag vet om jag vill träffa en man igen! Många män håller dörren öppen för tänk om de ångrar sig? Så förskräckligt ...hehe.... Så då täpper de till truten!  Visst är män fantastiska?

Så lyssna och njut, en hyllning till mannen :-)

http://www.youtube.com/watch?v=ceLMUHPKTLU

image577

Jag har bytt plats

image578

Nu äre blått som gäller. "blått är flott"

image579

Bildbevis :-) kolla blicken, nu har jag bestämt mig

image580

MIldred kör på och tacka fan för de :-) vilken pudding till instruktör... mamma mia
GUD har hört min bön...

image581

Lite instruktioner är aldrig fel

image582

Nu jävlar finns det ingen återvändo. Pssst kommentarer mottages gärna i form av "Du ser VÄLDIGT vältränad ut". Eftersom jag väljer hur jag ska tänka så tänker jag att det stämmer till hundra procent!!!

Tre positiva saker idag:

1) ÄNTLIGEN träning på Nautilus
2) förena nytta med nöje ;-)
3) män
Är grundläggande värderingar verkligen självklara?

Tre positiva saker idag:

1) trevligt samtal med Agneta
2) trevligt samtal med Andrea
3) räkgryta


Inspiration och glädje


Idag har jag fått en utmärkelse och av den blir jag oerhört stolt.
Tack Tove för awarden!!
Nu är jag tyvärr dålig på att läsa andras bloggar men jag ska skärpa ihop mig.

"Ge en utmärkelse till tio personer vars bloggande skänker glädje och inspiration.
Låt dem veta det genom att skriva en kommentar på deras blogg..."

Då kommer jag osökt in på vad som ger mig glädje och inspiration.
När människor talar om att de gillar mig och mår bra av att umgås med mig. Det gör mig glad. Jag försöker hela tiden tala om för människor deras kvaliteter. De behöver inte kasta tillbaka något till mig. När jag säger något så menar jag det, jag samlar inte pluspoäng utan jag står för vad jag säger. Idag fick jag en fin kommentar av en praktikant som sa att jag är så duktig och glad. Hon frågade även om jag hade någon man. Jag svarade NEJ. Varför inte frågade hon, du är så fin, du ska ha en man!! Det hon sa kändes äkta. Det är det äkta som skänker glädje och inspiration. Tänk vad en mening, ett ord kan stärka människor. Vi måste vårda människor omkring oss Genom att lyfta fram egenskaper hos människor skänker vi dem glädje och inspiration. Låter jag religiös nu? Min inspiration finns inom mig, jag gör saker som jag mår bra av och som stärker mig. Dyker det upp destruktiva tankar så är det bara och "sudda, sudda, sudda bort dem"

Sen har jag fått ett nytt smeknamn: Röda Faran! Undrar om det ligger något i det? Nu har jag några smeknamn redan som Tjattrande Höken och Kaiva!

Till sist: kolla den här fascinerade filmen om en kille som har autism. Vilken sport han valde?
Basket förstås :-)

Jason McElwain NBA Finals Halftime

Tre positiva saker idag:

1) två bra möten på jobbet
2) en utmärkelse av Tove
3) en blick ;-)


Jag blir kär när jag hör den här låten

Closed off from love

I didn't need the pain

Once or twice was enough

And it was all in vain

Time starts to pass

Before you know it you're frozen


But something happened

For the very first time with you

My heart melted to the ground

Found something true

And everyone's looking round

Thinking I'm going crazy


But I don't care what they say

I'm in love with you

They try to pull me away

But they don't know the truth

My heart's crippled by the vein

That I keep on closing

You cut me open and I


Keep bleeding

Keep, keep bleeding love

I keep bleeding

I keep, keep bleeding love

Keep bleeding

Keep, keep bleeding love

You cut me open


Trying hard not to hear

But they talk so loud

Their piercing sounds fill my ears

Try to fill me with doubt

Yet I know that the goal

Is to keep me from falling


But nothing's greater

Than the rest that comes with your embrace

And in this world of loneliness

I see your face

Yet everyone around me

Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe


But I don't care what they say

I'm in love with you

They try to pull me away

But they don't know the truth

My heart's crippled by the vein

That I keep on closing

You cut me open and I


Keep bleeding

Keep, keep bleeding love

I keep bleeding

I keep, keep bleeding love

Keep bleeding

Keep, keep bleeding love

You cut me open


And it's draining all of me

Oh they find it hard to believe

I'll be wearing these scars

For everyone to see


I don't care what they say

I'm in love with you

They try to pull me away

But they don't know the truth

My heart's crippled by the vein

That I keep on closing

You cut me open and I


Keep bleeding

Keep, keep bleeding love

I keep bleeding

I keep, keep bleeding love

Keep bleeding

Keep, keep bleeding love

You cut me open and I


Keep bleeding

Keep, keep bleeding love

I keep bleeding

I keep, keep bleeding love

Keep bleeding

Keep, keep bleeding love

You cut me open and I

Keep bleeding

Keep, keep bleeding love


Tre positiva saker idag:

1) Cityakuten
2) sjungit massor
3) läst


Solen existerar

Ååååå det är så härligt att gå i solen! Så fort den visar sig så måste jag vara utomhus. Solen är min bästa vän :-) det blev en skön promme runt cityringen. Nu ska bli kombineras med styrketräning, för nu jävlar har jag bestämt mig och då finns det ingen återvändo. Jag ska bli fit till sommaren annars får jag göra som Moses, lägga mig i vassen!!!

Det har blivit tillökning i Falun, dessa två godingar har anlänt. Snacka om att jag blir sugen på att köpa katt

image575   

Det här är Elza

image576

och det här är Frida

Tre positiva saker idag:

1) promme
2) främmande av Maria och Sussi
3) softat


Gina Tricot - 10 years in fashion

image567

Sandra slutar hos oss och ska ut och resa. Vi kommer sakna dig din söta lilla goding!

image568

Vackra Shiman och Söta Miyoung skrattade och hade trevligt

image569

sjunger förstås på "Bleeding Love"

image570

här äre dans på hög nivå vill jag lova

image571

Ginorna rockar loss

image572

På väg till månen

image573

jag är reseledare

image574

Hela ligan är samlade. När vi kom till BMB sa vakten: Vad är det här för något? hahahaha

Tre positiva saker idag:

1) supersmarrig middag
2) trevlig kväll med Ginorna
3) dansat och sjungit för kung & fosterland

Hornen är ute igen

image566

Det är inte lätt att vara kvinna alla dagar!

Tre positiva saker idag:

1)  "bästa möjliga möte"
2) chips & dip
3) äntligen helg

Har jag verkligen fått rätt indiannamn?

Visst är det är det härligt och vara barnslig ibland? När vi satt i skolan förra året så fick vi för oss att ge varandra indiannamn. Jag fick namnet "Tjattrande Höken", vilket skräll!! Jag? tjattrar? hehehe... det ligger något i det. Tänk att man kan ha prata som ett intresse? Nu är det väl så här att ALLA som jag umgås med privat är OTROLIGT duktiga och prata. Vi har funderat på att införa kölappar! Men vi har otroligt roligt. Jag min vän Lotta P fick namnet "Smattrande Vesslan". Det va så här att när vi satt i bibblan och väntade på att Lotta skulle komma, så hördes det snabba, rappa, små steg och där var hon. Numera hör jag alltid när hon är på ingång, jag kan t o m sitta och blunda så hör jag på fotstegen att det är hon.

Tack Tina för ditt inlägg :-) puss på dig och förresten, vad ska jag hitta på för namn till dig? alla mina kompisar skulle i o f s ha något med "tjattrande" :-). Tina jag döper dig till "Skrattande Örnen" och din lillasyster till "Glada Falken". Marianne dig måste jag nästan döpa till "Snabba Ögat" och Maria Z till "Ivriga Illern".

Tre positiva saker idag:

1) köpt gymkort
2) tack Farnoush för hjälpen
3) tacokväll med grannarna

Anfall är bästa försvar har min pappa sagt en gång i tiden

Tre positiva saker idag:

1) lunch med småttingarna på Rosenhill
2) http://www.youtube.com/watch?v=sF84pIhP5UM
3) fyndat


Lockigt eller rakt hår, oj vilka problem jag har!

Det är verkligen så intressant det där med hår. Jag föredrar platt hår, jag har aldrig passat i lockigt hår. När jag permanentar mig ser jag ut som en kungspudel. Därför vill jag inte gå ut när det regnar då blir håret förstört. Tror jag ska köpa en sån där regncape som man hade förr i tiden eller så får det bli taxi till jobbet. Idag var det fasen inte lätt och cykla till jobbet i motvind, med paraply, regnbyxor och platt hår ......

Här kommer en liten kavalkad på frisyrer:


image559

ja du Ann-Sofie, du kan verkligen inte säga att jag passar i lockigt hår... hehe
herregud, jag skulle kunna vara ordförande i kungspudlarnas förening

image561       

rent fantastisk frisyr om jag får säga det själv :-)
här var jag 28 år

image562

1976 i Emausskolan

image563

jaha, vad säger man?
1990 på Klippan


image564

1995 och höggravid

image565

Stadium-olympiaden på nittiotalet

image560

Den här frisyren fick mycket uppskattning på högskolan.
Måns sa vid ett tillfälle att han tyckte att jag påminde om Per Gessle

Det var ett litet axplock men det finns mycke mycke mer!!!

Tre positiva saker idag:

1) träffade mina småttingar från Mdh
2) pizza med min pussgurka
3) hoppa i bingen
Det eviga spelet

Jaha idag kom det upp på tapeten att det inte finns några intressanta män i Västerås. Det är en relativt stor stad men vart är alla intressanta män? I min ålder har jag krav på den jag vill inleda ett förhållande med. Kravlistan är lång så lång. Eller ungefär ett fullt A4-block med kriterier. Kraven har jag skrivit tidigare: stabil, spontan, ha humor, ärlig, sjävklart vara positiv, måste naturligtvis känna mig attraherad annars blir det ingen hit, gärna välklädd, så man slipper gå ner på stan och köpa en ny garderob bland de första man gör. Nu vet jag att två utav mina manliga jobbarkompisar ska hitta en man till mig, jag säger bara klart och tydligt:  LYCKA TILL, DET KAN NI BEHÖVA!!

Sen måste de klicka, det är klicket jag väntar på. Undrar om det kommer att klicka igen? Jag har ganska svårt och tänka mig och bli kär igen. För då kommer det där eviga spelet in igen mellan man och kvinna. Att spela svåråtkomlig funkar alltid men herregud, är man intresserad så är man, annars är det bara att lägg ner. Hålla den andra på sträckbänken lite, inte svara på sms och mail. Åååå har inte vissa män kommit längre i utvecklingen? det är 2008 nu inte stenåldern. Vi kvinnor ska ta för oss lika mycket som män. Inte ska man behöva sitta och vänta på att telefonen ska pipa till. Men som sagt: de är deras förlust :-) Inte undra på att man är singel!!!! Men en sak är säker mina kära kvinnliga läsare, vi nöjer oss inte med vad skit som helst. Ställ krav, det är alla kvinnor och även män värda. KATJING

Tre positiva saker idag:

1) promme med Maria
2) i de lugnaste vatten simmar de fula fiskarna ;-)
3) sju stycken jobbarkompisar i facebook


Underbart och glädjas åt andras framgångar

image558

Vilken härlig tjej!!! GO Charlotte KallaScottie Pippen i Sverige! Håller fortfarande tummarna att Michael Jordan är på väg hit!!The one and only!!

Tre positiva saker idag:

1) promme
2) bort med julsaker
3) siestaMan får inte roligare än vad man gör sig

Jag som hela tiden hoppas på att jag ska vinna storvinsten, har vunnit 46 svenska kronor, visst är det fantastiskt. Väntar fortfarande att de ska ringa från Tipstjänst och säga: DU HAR VUNNIT 15 miljoner!!! Hoppet är det sista som överger mig. Idag har i alla fall inte Tipstjänst hört av sig. Det kan möjligtvis vara så att de inte hittar mitt telefonnummer :-)

KUL! att jag har 2 000 som har läst min gästbok. Ryktet har spridit sig till Helena P (Lotta 2) storasyrra! Tack för ditt inlägg. Nu äre bara Hasse P kvar!!!


Veckans citat:"när jag brände min BH tog eftersläckningen fyra dagar"
(snacka om självinsikt)

Tre positiva saker idag:

1) pysslat
2) softat
3) babblat med Tina i Falun

Är det konstigt att man längtar bort någon gång?

Tre positiva saker idag:

1) lunch med Lotta P på Grekiska kolgrillsbaren
2) jag är med barn en vecka :-)
3) jag är glad att jag är frisk


FY FAN vad livet är orättvist - OM GUD finns agera nu!

Idag har jag varit ledsen hela dagen. En utav mina bästa vänner kompis som även är en bekant till mig har fått tillbaka sin cancer. Hon är 29 år! Jag har haft en klump i magen hela dagen, det smärtar! Jag blir förbannad, arg och ledsen. Varför i helvete kan man inte hitta ett botemedel så människor ska slippa gå igenom detta helvete! Jag blir väldigt väldigt berörd. Det är omgivningen som ska vara stark i såna här lägen!  Det är en slags reaktion som kommer vid såna här lägen! Det går inte och sätta sig in i personen ifrågas reaktion. Jag vet att du läser min blogg ibland och jag säger bara:

DU är en fighter,
DU är en positiv människa,
DU har en styrka i dig som inte många människor har. 

Jag tror på dig, jag önskar dig all lycka av hela mitt hjärta! Tack för ditt mail där du beskrev hela situationen

Idag har jag inga positiva saker och skriva men jag kommer tillbaka!


Irriterad?

Ibland funderar jag varför man blir irriterad på andra människor? Alla stör vi oss på något hos andra människor. Mia Törnblom tar upp fyra olika irritationer i sin bok: 1) Vad eller vem retar jag mig på, 2) Vad är orsaken till att jag retar mig på just den här?, 3) Vad hos mig är hotat och 4) Vad är min del?  Alltså vissa människor blir man bara så irriterad på så att de flyttar in i huvudet och bor där ett tag. När det gäller den sociala ambitionen så upplever vi saker och ting som vi tycker att det ska vara och våra åsikter är bäst. Jag menar om vi blir irriterade på människor så ligger det hos dem, vi kan inte förändra andra men visst fan kan vi reagera och reflektera. Samtidigt tycker jag att det handlar lite om att reflektera över människor. Jag tänker på hur vissa människor uttrycker sig. Men visst handlar det lite om att man vill förändra andra människor. Om en människa ställer sig upp och säger något opassande i ens närhet så tänker jag "herregud kan människan inte täppa till käften", "har du ingen social kompetens", "vet du inte hur man uppträder bland folk"? Vi tycker att människor ska göra på vårt sätt. Visst är det sant? För vi gör aldrig nå fel...oj oj oj... vad fel vi gör i vår vardag. MIsstag är till för att rättas till. Inte vill jag älta om en sak som har hänt i flera år. Då blir jag bitter! Det handlar om att svälja stoltheten. Jag tänker se till att de människor jag blir irriterade på flyttar ut ur min hjärna. OM jag bor i någons hjärna se FÖR GUDS SKULL till att jag flyttar ur... inte ska väl jag vara i någons hjärna :-) Jag vill att människor med insikt, positivt tänkande och energifylllda flyttar in i min hjärna: VÄLKOMNA :-) jag har många där men tar gärna emot fler.

Det är bara att jobba, jobba, jobba på att inte lägga energi på sånt, de tar tid men allt går!  Ibland handlar det om att inte bli förknippad med vissa människor. Tänk vad man får lära sig mycket. Hela livet är en skola.

Grattis B C till tillökningen!

Tre positiva saker idag:

1) dammsugit och tvättat golven
2) läst min bra bok
3) smarrig tonfiskröraRekord i sms!

Tre positiva saker idag:

1) en långpromme med Maria, Nellie och Elliot
2) lunch hos Maria
3) middag hos Sussi


RSS 2.0