happy birthday Victoria

bra grejer idag:
långpromme med Marianne
studerat
sökt några jobb
prins Carl Philip, vilken gudagåva :-)

Kommentarer
Postat av: H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. af Uppsala

ny lag har trätt laga i kraft den 18 juni 2008 och med denna innbär att se nedan:



Det värsta med lagen

Om du talar skit om en person i en mail, sms eller telefon så finns det en lag att folk som jobbar med den här lagen ska kontakta personen och ge personen i fråga alla uppgifter om vad som har sagt om personen. Enligt lagen har alla människor rätt att få veta vad som sägs om personen på alla kommunikationssätt som finns. Passa dig djävligt noga nästa gång du vill prata av dig med din bästa väninna för den 3:e personen kommer att bli underättad allt som säges om henne/honom.


2008-07-14 @ 22:37:35
URL: http://veckomagasinet.se
Postat av: Jenny

hahaa:D

2008-07-14 @ 22:40:04
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: ANNA



Jag är medlem på gratisbio.se sedan ett tag tillbaka, och nej sluta inte läsa!, jag trodde nämligen inte heller på det från första början. Men så gick jag med iallafall och jag kan garantera dig - det är 100 % seriöst och man får det som lovas. Det fungerar så att man samlar in poäng från att t ex delta i gratis undersökningar, värva andra medlemmar eller att handla via sidan på något helt annat (t ex nelly.se, halebop.se, la-redoute.se, ellos.se, yves-rocher.se, parfym.se, bokus. com -you name it!) När man fått ihop ett visst antal poäng (vilket inte är svårt) så får man i utbyte en gratis biobiljett, eller ett stort presentkort på t ex H&M.

Svårare än så är det inte, och kom ihåg att det tar inte många minuter att signa upp! :) det är helt kostnadsfritt, det enda du går med på är att samarbeta med deras sponsorer - och du får belöning för det!



Du kan väl iallafall kolla in länken? :) tusen tack på förhand! /Anna

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=11766

2008-07-14 @ 22:42:38
Postat av: BLONDINA

grattis vickan :D

2008-07-14 @ 22:49:52
URL: http://blondina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0