hur kan man låta bli och älska honom?

http://www.youtube.com/watch?v=j74wGWLlTBg









Ricky Martin, född Enrique Martín Morales 24 december 1971 i San Juan, är en puertoricansk musiker som sålt över 55 miljoner skivor sedan han blev soloartist 1991. Han sjunger både på spanska och engelska. Han är känd för låtar som Maria, The Cup Of Life (La Copa De La Vida), She Bangs och Livin' La Vida Loca. Han har även startat ricky martin foundation för att hjälpa barn i pouertorico.År 2000 åkte han till indien till en kompis som höll på att bygga ett barnhem,detta ledde till att de räddade 3 indiska flickor och han började arbeta mot barnhandel. Han har även två små tvillingpojkar, men inga namn är bestämda än.Han fick pojkarna i slutet på juli eller början på augusti (2008) genom en äggdonator och surrogat mamma.Han höll detta hemligt tills pojkarna var några veckor gamla.Resten av 2008 ska han spendera med sina barn.Anledningen är (enligt "en person som står honom nära") att han inte har hittat "den rätta" och han ville ha barn.

***



Välkommen Piccaboo
en ny medlem i "the Ohlson family"
de har tänkt att de ska lära honom prata
haha, det lär gå fort,
han har hamnat i ett hem där det är VM i prat :-)



tyckte i o f s att han började tjattra redan när jag och Molly kom :-)

***

bra grejer idag:

sovmorgon

god lunch

hälsat på Piccaboo

filmkväll


Kommentarer
Postat av: Karolina

Alltså jag döööör, har marianne köpt en papegoja??

2008-10-12 @ 13:52:32
Postat av: Vicktoria

Det är så satans tragiskt bara att den sydamerikanska kulturen är så macho att människan inte ska våga komma ut... Mera bögeri åt folket. Han skulle vinna på alla plan om han klarade av att vara ärlig.

2008-10-13 @ 01:06:53
URL: http://vick2ria.blogg.se/
Postat av: Lotta

japp,visst är det tragiskt att en kvinna inte ska kunna njuta av den underbara man, men håller med till hundra procent "kom ur garderoben" och det fantastiskt är att då blir han ännu hetare....

2008-10-13 @ 11:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0