Tänker du utanför boxen?

Laila Bagge vilken genuin kvinna. Personligen tycker jag hon ger ett ödmjukt intryck när jag ser henne i Idol och efter denna kväll är hon en förebild, framförallt när det gäller hennes målmedvetenhet och drivkraft.

Vem hade anat att hon flyttade hemifrån när hon var 15 år? Varit på soc?

Fascinerande att bli uppringd av Motown och möta självaste Diana Ross i unga år. Idag har hon fyra företag som hon driver och hon gör det förbaskat bra.

Vad hon har kämpat denna kvinna för att befinna sig där hon är idag.

Höggravid fångar hon alla kvinnors uppmärksamhet och jag lägger ytterligare en förebild till mitt register.

Att tänka utanför boxen? Gör vi det? Det är så himla modernt :) Tänk efter, vad anser du om en människa gör en totalomvändning? Göra annorlunda saker som du själv aldrig skulle göra? Jag fascineras och inspireras av människors tänkande utanför den förbannande boxen. Visst smågalen har jag alltid varit och det tackar jag för. Jag vill inte vakna upp om 20 år och tänka "vad bra du har tänkt likadant i 20 år"!

Hon nämner humor, något som jag förespråkar. Vad vore livet utan humor? I rätt läge förstås. Vad är mer energivande än ett gapskratt? Många människor glömmer bort att skratta. Jag är säker på att vi förlänger vår livslängd för varje asgarv!

Kort och gott!

HEJA LAILA BAGGE


RSS 2.0