Tur att mina killar finns

Jaha, var på vlt o gjorde en liten smärre intervju, den var smärtfri... fick en liten brun t-shirt som jag ska ha på mig dagligen... hon ställde frågor om mig och de mailet Therese skickat in..jag fick svara på bäåde det ena och det andra... det blev i alla fall en brun t-shirt...

sen vare de iväg o jobba... hem till L med mina killar... de var trevligt... mina killar sköter om mig och tar hand om mig...vi tog en sväng till Å... de ´var sådär ... vidare till harrys.. sen gick jag och L till bmb, där vare drag HOLY MACARONI... träffade en gammal bekant men NEJ TACK....

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) var på vlt o blev fotad
2) trevlig kväll med mina killar
3) Cara Mia

Jag beställde sol på min lediga dag

Det har varit full rulle på jobbet med all REA, så jag somnar ovaggad på kvällarna. Det är någon som har ringt från dolt nummer på min mobil och imorse ringde det igen. Det var från VLT, jag ska dit i morgon för de ska göra ett reportage och ta en bild. Therese har skickat in mig och vill att jag ska få en soltröja genom att jag har klarat av mina studier. Det var gulligt gjort tycker jag TUSEN TACK :-) Imorgon klockan 11 ska jag vara där!!!

De blev till att åka till Lögis med Molly och Sara, det var rätt soligt ett par timmar och de tackar jag för. Sen var det siesta, de behöver jag.

Har börjat läsa en superbra bok "Energitjuvar"
, en bra bok av Ingalill Roos. Den är riktigt riktigt bra, den skulle alla människor läsa, Det finns givare och tagare hela tiden och vi kommer kontakt med dem. Jag väljer bort energitjuvar vill jag lova. Tacka vet jag energigivare som ger av sitt hjärta. Den boken kan jag varmt rekommendera!

Är tjejer och killar olika när de träffar en partner? De är väl både och enligt min mening. Vissa träffar någon och vips sen är de försvunna. Självklart ska man satsa på kärleken. Men vänskapen är för mig väldigt viktig, jag kommer aldrig välja bort mina vänner. Vännerna finns där när de stormar! Sen finns de människor som bara hör av sig när de passar dem. Nu menar inte jag att människor ska kasta sig på telefon så fort de är något, alla kan vara upptagna på något vis. Men att strunta helt i att höra av sig, de är lite lågt (inte lika lågt som Glocalnet, förstås). Faktum är att jag har kommit kontakt med båda sorterna. De kanske är lite egotänkade i dessa personer att man ska finnas där hela tiden, det är i alla fall min åsikt!

Nu är det soffan som gäller :-)

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) väcktes av ett trevligt telefonsamtal
2) Lögis med Sara och Molly
3) en skön promme i regnet


5 000 läsare på min blogg - jag ställer mig upp och niger!

Tack alla som läser och gör inlägg, fortsätt med de ,,,,

Allsång i mitt hjärta!!!

ÄNTLIGEN är det dax för "allsång på skansen"... jag är en sån person som verkligen älskar att sjunga oavsett vad de är för låtar. Det är nyttigt och sjunga, de är stärkande för själen!!! Idag fick jag sjunga till en utav mina favorit barnsånger "Sudda, sudda, sudda ....." vi var uppe på genrep förra året, det var riktigt riktigt roligt. Vi pratade idag om vi skulle införa karaeoke på jobbet men HERREGUD då skulle personalen slåss om vem som skulle sjunga!!

Härligt att solen sken idag, det gör allting mycke lättare...

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) allsång på skansen
2) tonfiskröra
3) fixar med alla papper

Tänk att folk blir som galna när det är REA....

Vi startade upp 08.00 med och märka ner butik... holy shit vad folk vi har haft idag.... Vi är ett starkt gäng som jobbar och sliter, för sliter de gör vi. Tjejer handlar för kung och fosterland, inte bara ett plagg utan flera. På varenda bord ser de ut som någon släppt en bomb. Efter 8 timmar är man rätt så mör, skönt att ta en promme och rensa huve... en sak är säker: IKVÄLL SOMNAR JAG OVAGGAD...... Kalinichta :-)

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) jobbat satan
2) lunch med Molly
3) promme

Den svenska avundsjukan gör sig påmind igen

Det är ingen idé att lägga energi på bittra människor men ibland gör man de. Tänk att en negativ kommentar etsar sig fast trots att man kanske har fått flera positiva? Varför väljer så många människor att bli offer och tycka synd om sig själva hela tiden? Herregud alla har väl sitt och sina problem. Men väljer man att sitta och tycka synd om sig själv och stirra in i väggen. Ja då är det deras val men jag väljer bort det. Visst tycker jag också att livet är trist ibland men då har jag alltid ett val. Att vända det negativa till det positiva. Pröva vetja :-) . När det gäller kärlek, vem vill inte träffa drömprinsen i sitt liv, det vill väl alla förhoppningsvis. Under tiden behöver man se till att ens liv  är energifyllt. Vill jag umgås med yngre killar är de fel och umgås jag med äldre killar är de fel.... HERREGUD vad folk har lite och göra. Varför lägga energi på sånt!!! Tror folk att de har rätt att lägga sig i hur man lever? Jag älskar unga och äldre män och de står jag för. Jag trivs i deras sällskap, jag älskar och diskutera med dem. en är det väl min ensak om jag vill gå vidare.... så idag kan jag säga: I LOVE MEN :-)

Svenskar är de ett roligt släkte, eller????


Tack Tommy för ditt fina inlägg, det värmer!!!!

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) skön slappardag
2) siesta
3) promme

Grattis pappa!

image192

Lennart Kajving 80 år (kortet är taget när pappa gick i pension)

Jag var och grattade min pappa idag, visserligen fyller han imorgon men de passade bättre idag. Min pappa fyller 80 år. Tyvärr har han drabbats av Alzheimer och det är fanimej en fruktansvärd sjukdom. Han bor på Ankaret vid Öster Mälarstrand och de boendet är super. Trevlig personal som tar hand om min pappa. Nu har jag inte träffat pappa på länge. Jag tycker det är fruktansvärt jobbigt och hälsa på honom. Jag vet aldrig vilket skick han är i och om han kommer att känna igen mig. Idag när jag kom sa han: Nej men nu kommer en av mina närmaste!! så de känns bra. Tills den dagen kommer då han inte känner igen mig. "Den dagen den sorgen"! Det är inte upplyftande och gå dit. Att se gamla människor sitta där och bara stirra in in i väggen. Tänk så de är vi startar upp med att bli matade och vissa gamla slutar sitt liv med att inte kunna äta själv. Inte gå på toaletten utan får ha blöjor. Det är bara och hoppas att man slipper sluta sitt liv så. Jag har en önskan om jag blir dement, slå ihjäl mig med en spade. Jag tycker inte det är något värdigt liv att leva sådär. Men han var glad och se mig även om de inte går att föra en konversation med honom. Han svarar bara ja och nej. Pratar konstigt och sitter mest och stirrar så det är svårt att sitta där i flera timmar och bara titta.

Kul att Sussi tittade ner, vi har alltid lika trevligt när vi ses. I like you!!

Tre positiva ting som har hänt idag:
1) träffat min pappa
2) ätit god mat
3) fick besök av Anna

En kall midsommarafton

Jaha, då var de svensk midsommar igen då. Lite småkyligt hela dagen. Tog en promme och hade nog behövt långärmat. Nubbis, Labbe och jag cyklade ut till Framnäs. Där var Ribban, Lasse och Peter. Det var midsommarmat m m. Jag tog ingen snaps (klok flicka). Sen pratade vi och skrattade för fullt. Som vanligt kom vi in på förhållande, vårt favoritämne. Sen åkte vi ner till Tjorven och där var även Maria.


Tack för en trevlig kväll alla som var med!!

image187

Här är det förberedelser som gäller, killar i köket, det måste bara fotas :-)

image189

Jag väntar på maten

image190

Här diskuteras de som vanligt :-)

image191

Här börjar de bli lite suddigt (men det är inte jag som har tagit kortet :-)

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) en trevlig midsommarafton med mina killar
2) promme
3) nystädat


Tack min älskade unge

image186

Lite kylig luft gör susen ibland

Sov som en stock, positivt och få sova i sin egen säng. Jag sov som en prinsessa. Fixade lite ärenden m m plus köpte mig en ny klänning så jag blir fin på midsommar....

Maria kom och färgade på mitt mörka hår, det har blivit lite blekt i solen. Sen tog jag en sväng till Å, det var ingen världsmetropol jag anlände till men icke att förakta mina killar var där :-) Nubbis, Labbe, Ribban m m ... vi tog en sväng till Harrys. Fick många gratulationer till min examen och det tackar jag för!!

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) sovmorgon i en sval säng
2) min nya klänning
3) mina killar

Igår kväll fick jag ett sms :-) det blev VG

Tommy (alias Humle) skrev att vi fick VG på vår uppgift. Helt FANTASTISKT, det trodde vi inte. Vilket härligt avslut på studierna.

Till Tommy: Tusen tack för att vi skrev uppsatsen tillsammans. Som jag sagt tidigare så är du en anlytiker uti i fingerspetsarna. Ta en magisterexaman och börja undervisa. Du är pedagogisk och intelligent!!!!
Go Tommy :-)

Det blev en vecka på Thassos

Molly och jag tog en restresa till Thassos, sista minuten 1 298 per skalle, sen la vi till för att få lägenhet. Flygtiden var 07.00 på morgonen och vi hade tyvärr ingen som skjutsade upp oss, så vi tog Arlanda bussen på kvällen innan. Första gången i mitt liv som jag agerade som uteliggare :-) det var en snäll väktare som talade om för oss vad vi kunde sova skönare. Iväg i rätt tid och sen landade vi i Kavala. Där tog vi färjan över till Thassos. Hotellet var inge vidare men där ska vi inte vara så mycket. Molly och jag var skapligt trötta efter att vi agerat som uteliggare så vi somnade tidigt som fan den kvällen. För att sen i ottan bege oss ut på stranden!


image172

Ja första dagen blev jag biten, inte av en grek, utan av ngn konstig insekt

image173

Dan därpå såg det ut så här... undrar var i helvete de va som bet mig?

image174

Molly gör sandslott eller var det är?

image175

En vy från Thassos

image176

Utsikt från balkongen

image177

Min älskade unge

image178

Här äter vi meze, det var väl sådär.......

image185

Ha ha ha, ett tag trodde vi att de var riktiga Cantona :-)

image179

En promme inne i stan

image180

Byn heter Skala Potamias inte Skala Potatis :-)

image181

Frukost på balkongen

image182

Jag utanför hotellet

image183

Fint kort på Molly

image184

Goodbye Greece!!!

Ja veckan gick fort, vi åt, sov, vilade och badade en riktigt hälsokur med andra ord, det var välbehövligt! Träffade en familj från Göteborg vi var ute och åt middag med. Samtidigt fick vi lite bouzoukimusik!!!

Tre positiva ting som hände på Thassos:

1) en mysig vecka med min dotter
2) sol, bad och lata dagar
3) min nya väskaNu tar jag en veckas semester i Grekland

Tommy och jag fixade de sista med uppsatsen. Iväg och uträttade lite ärenden. Nu är det Thassos i Grekland som gäller, ska bli skönt att få lite mijöombyte.

Kul att Meryem kollade in min blogg, hon skriver i VLT. Jag gillar hennes värderingar och sunda tankar. Bra där :-)

http://meryemvoncan.blogspot.com/

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) Sara och jag klarade omtentan
2) trevlig ord från Meryem
3) sista rättningarna på C-uppsatsen

NU ÄR DET SEMESTER :-)

Värmen är härlig

Det var till att jobba idag. Som vanligt är det mycket folk på Gina. Men tiden går snabbt som fan. Therese och Sara kom över och grattade Molly och mig :-), Molly har fyllt år och jag är klar med skolan. Tack, Tina, Björte, Therese & co för grillen, men tokigt så hade jag redan en, men jag byter till ngt annat. Tusen tack i alla fall ..... Vi satt på min uteplats och åt sallad MUMS

Tre positiva ting som har hänt idag=

1) bokat resa till Thassos
2) mysigt med Therese och Sara
3) god mat

Nu är det sommar, nu är det sol

då sitter jag inte vid datorn så mycke...

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) sol å bad med Molly
2) promme med Elliott
3) tacokväll

Jag säger bara en sak - NU har jag en kandidatexamen i psykologi :-)

image156

Tommy tar en cigg före opponeringen

image157

här är de "lite" nervöst

image158

image159

Här firar vi lite på gården

image160

Bodas och Lotta P

image161

Anders, Alis och Tommy

image162

Jag och Sara

image163

Grannen Sussi, Maria och jag


image164

Elake Måns :-)

image165

Ata

image166

Nettan in action

image167

och inte vill grabbarna ha betalt heller

image168

Han är skåning de säger allt

image169

I like to move it

image170

Cara cara mia

Sol, sol, sol vartän jag går :-)

Idag smäller, eximination i E-tuna....

Tre positiva ting som hände igår:

1) sol och bad med Anna
2) promme i solen
3) siesta

Finns de nå mer att säga, säg finns det något mer....

jag är väl ingen ängel, jag förnekar inte de....

Pluggat idag me, vi bet ihop, slutet är nära. Det känns som man börja varva ner och då kommer tröttheten och den kommer rejält. Hann med och sola några timmar sen var det dax för Tinas fest. Det var en jättetrevlig fest, välordnat, mycke sång och skratt. Marianne och jag körde karaeoke med Orup:s "då står pojkarna på rad" inför ett 50 tal personer. Jag var nykter :-). sen tackade jag för mig MÅSTE verkligen sova.

image153

"å när hon går förbi står pojkarna på rad"

image154

Idol 2008??????

image155

Här sjunger tjejerna på finska

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) tusen tack Tina för en jättetrevlig fest
2) pluggat flitigt och effektivt
3) solat

Tenta hit och dit!

Startade upp denna fantastiska morgon med att åka till E-tuna och skrev en omtenta, tillsammans med Sara. Det kändes bra förutom frågan om "sluten kodning".... Que????? Sen till skolan och träffade Humle. Vi läste igenom uppsatsen vi ska opponera mot. Under tiden ringde Anticimex, det kom hem till mig då hela mitt kök är bebott av myror. Sen var det bara att sätta sig med juridiktentan. nu är den oxå klar. Cyklade iväg och lämnade in den 21.20............

image150

Sara efter tentan

image151

Humle läser oppositionsuppsatsen

image152

och det gör jag me....

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) tenta 1 kändes bra
2) tenta 2 kändes bra
3) sol o värme kändes bra


4 000 besökare på min blogg :-)

jag tackar och niger, ni som läser min blogg.

FANTASTISKT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vett och etikett borde läras ut i skolan & arbetslivet

Kan man bli annat än lycklig? Vaknar upp till en klarblå himmel, det var t o m så det var roligt och plugga idag. Sara och jag satt först och pluggade utanför skolan sen la vi oss i gräset. Det kändes inte lika trist längre. Cyklade ner på stan och köpte mig ett par prickiga short, sen hem till studierna igen. Varmt och skönt. I morgon blir det tenta i e-tuna.

Hur är det med människors vett och etikett egentligen? Låg och funderade på det idag. Om man går på bröllop eller uppvaktar någon som fyller år, är det väl självklart att brudparet eller födelsedagsbarnet ska vara i centrum och uppvaktas. Vissa kommer dit och ser det bara som en fest. Tänk på hur mycket som ska ordnas och fixas inför den stundande festen. Jag tycker man ska uppmärksamma dessa personer. Hitta på sånger, överraskningar m m.
image149

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) sol, sol, sol, vartän jag går :-)
2) äta ute
3) ljus kväll

En lördag i skolan

Sara Lundell (hon är inte släkt med Uffe :-) vi träffade @ mdh och körde igenom frågorna. Sara tog med sig massa pennor men OOOPS vi tog en penna som inte gick och sudda ut... hehe... vi var där i tre timmar och pluggade. Sen kom han förbi, han i brun skinnjacka.....

Hem och åt, vilade lite i solen, skrev lite på juridiken. Sen iväg och mötte upp Paola. Till Lotta P och grattade henne. Det var god mat, kallskuret med massa smarrigt till. Tack Lotta!!! Tyvärr är det mitt upp i slutfinishen så det var bara att ge sig hem till studierna. Det är bara att bita ihop sista dagarna.

Det kommer lite kort men jag har en lånekamera för min andra kamera är på lagning.

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) pluggade flitigt med Sara
2) trevligt hos Lotta P
3) sommar & sol

En vecka kvar - sen ska det firas

Idag vilade Humle och Dumle från varandra. Jag ilade iväg till skolan och skrev på min juridiktenta. Pekka var den som fick dras med mig idag. Vi cyklade ner på stan. Jag mötte upp Andrea och tog en lunch på Spicy. Det var trevligt och träffa henne. Det var längesen vi sågs. Skönt att byta miljö litegrann och göra något annat. Hem och vilade lite på lilla kudden. Sen var det till att plugga. Det blir inge festande förrän jag är färdig och det är jag nästa torsdag. Då jävlar ska det firas :-)

Tre postitiva ting som har hänt idag:

1) lurre med Andrea på Spicy
2) en skön kväll fast jag pluggade
3) godisregn

RSS 2.0