Varför blir man aldrig bra på kort när det gäller?

Jaha då var det KRAM-kampanj igen, förra året var jag på stan och då kom två tomtar till mig och naturligtvis köpte jag en kram av varje. Sen tog de ett kort när jag stod brevid dem. Sen har jag glömt bort de där tills nu. När jag får se att det cirkulerar broschyrer i hela Västerås. Av massvis med kort har de just valt ut detta kortet på mig. HERREGUD vilket kort,  jag är korthårig, ser ut som en julgris, ja rent ut sagt för taskigt kort. Jag kan visst säga om jag blir bra på kort eller inte men det här SKANDAL. Det enda positiva är att jag ser glad ut... nu är det lite synd om mig
MEN
nästa lördag ska jag ställa upp som tomte, jag kommer kramas i city 13.30-16!
Självklart ska jag försöka hålla fast vissa längre än andra
som jag brukar säga
"förena nytta med nöje"

image442

ja ni ser själva, det enda positiva är att jag ser glad ut,
därför väljer jag att visa det här hemska kortet!!

Tre positiva saker idag:
1) fixat mina naglar
2) det kunde ha varit värre
3) en softarkväll

fantastiska 3 minuter och 14 sekunder

Idag har det varit bilkörning på hög nivå. När jag är själv i bilen sjunger jag högt, VÄLDIGT högt. Varför är alltid låtarna bättre i bilen än när man lyssnar på dem hemma? Nåväl, 2 gånger idag spelades den på radion. Jag är helt såld. Jag tänker inte skriva vilken det är ..hehe, det är bara och lyssna

http://www.youtube.com/watch?v=KHfyDxy8i5o&feature=related

Sen kommer jag och grannen osökt in på ämnet "spänning" i tillvaron. Men visst fan mår man bra av spänning, i alla fall gör jag det. Det kan vara så att man söker spänning och ibland finns den bara där. Det ger en kick med spänning. Det de som gör livet värt att leva! Samma här, visst är det tur att alla är olika. Men erkänn att det ger en liten extra kick ;-)

image440

Kidsen är härliga som vanligt

image441

Kan man klandra pojken :-) :-)
lite spänning blev det när jag sjöng "bä bä vita lamm" cirka 4 gånger

Tre positiva saker idag:

1) 3 minuter och 14 sekunder
2) spänning
3) tacokväll med min älskade unge
Människor i din närhet är värdefulla

En del människor har en förmåga att säga saker som verkligen värmer i hjärtat. Jag fick ett fint sms av Ramona idag, hon skrev att jag är en solskensmänniska. Tack världens bästa Ramona, du får mig alltid och känna mig värdefull. Vi får inte glömma våra nära och kära som vi bryr oss om. Ett mail eller sms i dessa stressade tider. Hur ska det inte blir nu när det är jul. Julkorten kommer inte längre, allt sker via mail eller sms. Jag saknar julkorten och de hederliga gamla vykorten. Jag var upp på vinden nyss och hittade massor med gamla vykort, tänkte sätta mig och läsa men då hade jag nog inte kommit ner förrän till nyår. Det är snart dax för jul och nyår och jag tänker, vart har 2007 tagit vägen? Faaan vad tiden rinner iväg!

Tre positiva saker idag:

1) å vilken skön promme
2) fint sms
3) godis ;-)


Favorit i repris???

Tre positiva saker idag:

1) storhandlat med Majsan
2) myskväll igen med min älskade unge
3) ett bra möte på jobbet


Varför får man inte VAB:ba när barnen har fyllt 12?

Regler, regler och regler ibland blir jag så förbannat trött på dessa men naturligvis vet jag att det måste finnas.Min unge är 12,5 år och när hon har 40,3 i feber är det inte så himla kul och lämna henne hemma! Sen vill jag inte dra ner min gamla mamma heller. Jag vill vara hemma hos henne men sörru det går jag inte, då får jag ta en semesterdag. Naturligtvis blir jag påmind när hon är sjuk annars så tänker jag inte speciellt på det. Det svider lite i modershjärtat, för en del av tankarna finns hos henne. Hönsmamma eller inte, det skiter jag i. Jag vill finnas där när hon är sjuk, det ska man inte behöva be om ursäkt för så det så. Jag har ändå haft tät telefonkontakt med henne idag och hon har låtit hängig och sjuk. Vart går gränsen när de är barn då? hmmm, det är en underlig regel, även om jag vet att hon klarar sig, så vill jag vara hemma och serva. Nu får jag passa på och irra runt som en liten iller när jag kommer hem och serva för fullt!

Tre positiva saker idag:

1) ilat hem snabbt till ett sjukt barn
2) softat framför tvn
3) myst med min unge

feeling hot, hot, hot!!!!!

Livet blir inte riktigt vad man hade tänkt sig! Undrar om någon tycker det :-) här sitter man nu mitt i livet och tänker på hur man ville livet skulle ha blivit MEN dessa tankar har nog alla mer eller mindre. Jag har hittills haft en näringsrikt liv och fått massor av saker uträttade. Jag har levt livet och det tänker jag göra tills jag ligger död och begraven på Hovdestalund. För visst är livet ändå underbart? även om det inte blev som jag hade tänkt mig. Jag är en sån människa som gillar skalor och listor. Så det tre bästa sakerna som har hänt i mitt liv är: 1) min älskade unge, 2) alla år inom basketen och 3) alla mina utlandsresor men vafan jag skulle vilja göra listan längre när jag börjar tänka vidare på allt gott livet har inneburit. Alla människor jag har mött, alla underbara vänner jag har sen är det vissa saker man inte ska skriva här så det hoppar jag över :-). Karro H sa till mig en gång: det händer alltid så mycket roligt i ditt liv!!! det är nog inte de det handlar om utan snarare hur jag lägger fram det MEN visst händer det grejer på både gott och ont. Jag säger ändå bara en sak kära läsare: LEV LIVET, det tänker jag göra!

När det gäller skalor är alltid mitt favoritutryck till min dotter: hur hungrig är du på en skala 1-10? Jävligt bra, säger hon 3 kan jag pusta och säger hon 8 då är det bara att snabba på som en liten iller!

image435

det blev lite maskerad idag

image436

och lite dans från min nya kavaljer, han vill bara kramas, pussas och sitta i mitt knä. Kan man klandra pojken :-)

image437

häre äre dans på hög nivå

image438

min granne Maria Z dansar sittande....

image439

här vilar vi i min stora säng förutom Elliott som ska ligga brevid mig förstås... hehe

Tre positiva saker idag:

1) smarrig middag med Molly
2) umgåtts med barn 
3) nu äre hett sa brandmannenJag hyllar ensamstående föräldrar

Ja då var det lönelördag och hysteri. Jag är en av dem som INTE fick något fallskärmsavtal så det blir till att jobba lite mer. Ensamstående föräldrar är bra rent av fantastiska. Det är till att fixa det mesta själv och jag vet att många har två jobb. Vissa stannar kvar i förhållandet för det vill ha trygghet fast det mesta är slentrian och att det inte vågar att ta steget och visst blir det slentrian efter ett tag, det blir väl det mesta? Men jag valde att lämna förhållandet och då blir det till att fixa det mesta själv. FAN VAD VI ÄR BRA :-)

Ett litet urval av nyheter från Gina Tricot!


image432

Söta Sandra

image433

Söta Hanna

image434

sen vare jag (lite suddigt men det är från jobbet inte krogen)

Tre positiva saker idag:

1) middag hos familjen Zetterberg
2) soft och stilla kväll
3) lördagsgodis

Stockholm i mitt hjärta

Stockholm är Stockholm, det är bara så. Tempo, puls, trängsel, köer. Offentliga toaletter är ett minne blott. Jag blir liksom lite extra köpsugen när jag kommer dig även om i det stora hela är samma utbud här hemma i Bästerås (:-)
Härligt och se lite nya ansikten, alltid lika trevligt.
Jag har varit på Skansen i två dagar dock inte bland djuren. Jag blir alltid lika fascinerad när jag ser chimpanser. FAN det är nästan som vi, det kommunicerar med varann. Tack och lov tar vi inte efter allt från chimpanser. Vore fint om någon satt och peta i mitt huve i o f s!!

Kursen ska jag samla ihop i mitt huvudet innan jag skriver. Många av mina bekanta kan behöva ta sig en tankeställare.....

Kvällen avnjöts i en härlig miljö! God mat och dryck.

SCOOP 1: en utav alla som var med hade span, gruppen peppade personen att gå fram och lämna sitt telefonnummer till killen. Personen gjorde det och killen vart överlycklig!

SCOOP 2: det var inte jag!!!!!!!!!

image421

Här har vi kommit in på Skansen

image422

Här är vi på väg

image423

Jag hittade en gris :-)

image424

Vänder man på steken så börjar leken

image425

Hmmm hade velat testat hur det är att stå på scenen

image426

Stockholm i mitt hjärta (Anette var extra glad p g a att hon har stått på samma scen som Lasse B)

image427

Eventuellt allsångsledare sommaren 2008?

image428

Sminkingtajm

image429

Jessica och Anette värmer upp

image430

Yvonne och Anette har precis ätit färdigt

image431

Girls just wanna have fun

Tre positiva saker idag:

1) min älskade unge
2) puls i Stockholm
3) umgåtts med trevliga arbetskamrater

Rom byggdes inte på en dag

har jag hört.... vissa människor vill nå fram till målet fort som attan. Dessa människor kallar jag gazeller. I min umgängeskrets har jag många gazeller. Vi som inte vet vad vänta betyder. Jag kommer fortfarande ihåg när Tommy sa till mig: du är den enda person jag känner som försöker backa och köra framåt samtidigt!!!! ooops, jag säger mer att det är simultanförmåga. Jag har många bollar i luften. Men jag gillar det, jag vill ha många bollar i luften om jag har rätt verktyg kan jag hantera dem. ´Men om jag återgår till VÄNTA, tänk och stå på ICA Maxi i kö och man har ungefär 7 pers framför sig i kön, då vill jag tränga mig, jag vill fram. HALLÅ jag har väl inte mer bråttom än någon annan, men jag har så svårt och vänta. Fast jag tränar på innebörden i ordet VÄNTA, fast jag är så gammal så tränar jag och kommer nog mer eller mindre att alltid träna på VÄNTA. Jag kommer osökt in på extroverta personer. Spänningssökande människor som söker utmaningar. Ok, jag är en sån människa och en sak är säker, JÄVLAR vad roligt jag har och vad roligt jag kommer att ha. Sen gör jag mina misstag men det är smällar man får ta i den här branschen, det finns väl värre saker här i livet? Det flesta misstag går att rätta till men så många misstag gör jag inte men det händer....... skriver jag mina misstag här då räcker inte bloggen till... hehehe..

Nu äre kurs i Stockholm i två dagar och tänk jag tror vi tar en sväng i nattvimlet imorgonkväll, vilken skräll...

Tre positiva saker idag:

1) lunch med småttingarna på Rosenhill
2) Grey´s
3) ordning och reda, pengar på freda

En tröttsam tisdag

Trött på morgonen, trött på lunchen, trött på eftermiddagen, trött på kvällen!!! Vissa dagar är värre än andra
TUR att jag snart ska sova!

Tre positiva saker idag:

1) promme
2) äggsmörgås
3) DH

Grattis BH:n 100 år

Behån genom tiderna

 • 1907 Vogue skriver för första gången om brassiere. Behån är född.

 • 1910 Mary Phelps sägs ha uppfunnit behån 1910. Korsetten passade inte till hennes genomskinliga klänning - då sydde hon resolut ihop två sidennäsdukar med ett rosa band. Här är hennes skiss.
 • 1922 Behån får sina kupstorlekar.

 • Såhär kunde en behå se ut på 1920-talet.
  1930-talet "Brasserie" förkortas till "bra". Tyskar, svenskar, danskar och holländare använder förkortningen bh.
 • 1950-talet Den hittills glasstrutsformade behån får en mjukare form.
 • 1960-talet: Behån blir symbol för kvinnans frigörelse. Behåar samlas in och bränns på bål.

 • Reklambild för behån "Sweet nothing" från 1965.
  1969 Larry Nadler på Canadian Lady Corset gör en ny behå - som är sömlös och sexigare och riktar sig till tonårsflickor. Behån blir känd som Wonderbra.
 • 1974 Wonderbra gör tv-reklam.
 • 1980 I Kanada ökar bh-försäljningen till 30 miljoner dollar.


 • Madonna i Gaultierbehå.
  Foto: FLT/PICA
  1991 Vogue gör en artikel om den vadderade behåns comeback. Vivienne Westwood och Jean Paul Gaultier gör behån till ett plagg som kan användas i sig - framförallt med hjälp av Madonnas konformade behå.
 • 1994 Den klassiska reklamkampanjen för Wonderbra med supermodellen Eva Herzigova har premiär. Hon poserar i sexiga underkläder under parollen "Hello boys" och får manliga bilförare att köra av vägen.

 • Julia Roberts hyllar gelébehån i succéfilmen Erin Brockovich.


2000 Julia Roberts hyllar sin geléfyllda behå i succéfilmen Erin Brockovich som gav henne klyfta.

 • 2000-talet Lyxiga butiker öppnar över hela världen med nya märken som La Perla, Lejaby och Under Cover.
 • Källa: The Independent
 • Det är tur att det finns BH:ar i alla former och storlekar. Vi har ett enormt utbud men det är fan inte billiga. Jag säger bara ett hundrafaldigt leve för BN:n, hipp hipp hurra!!!!  Tre positiva saker idag:

  1) ett trevligt sms
  2) tomat och mozzarella
  3) tv-kväll...


  Girls just wanna have fun

  Ja en liten tjejfest med fyra trevliga babes! Prata gamla minnen från forna tider är verkligen upplyftande. Tog en liten sväng till Strike, där var det MYCKE folk vill jag lova. Kilade vidare till BMB. Där fanns det framförallt en som är en riktig pudding och det bästa av allt jag får glo precis hur mycket jag vill, för titta är inget är brott. Tror i alla fall att han kände sig lite uttittad men det kan han ha :-) han är en tiopoängare, det vill jag lova..... men är absolut inte intresserad av att gifta mig eller förhållande men ögongodis är superbt! Kan DW och AH glo på kvinnor så det tappar andan kan även jag glo på killar/män.

  Ja du Tina i Falun, många gluttar i gästboken men det är få som skriver!!! men du har flest inlägg :-)

  image417

  Här har vi Tjorven

  image418

  Maria och A-M

  image419

  har ni fest, eller? ser väl inte så himla lattjo ut på det här kortet "även solen har sina fläckar"

  image420

  Här är vi på g mot Strike

  Tre positiva saker idag:

  1) ett bra möte med pappa
  2) a la carne
  3) en lång cykeltur


  Det finns en åt alla - jo tjena.......

  Var kommer alla uttryck ifrån egentligen?

  "det finns en åt alla"

  "mister du en står det tusen åter"

  "man ska aldrig säga aldrig"

  "en dag dyker drömprinsen upp"

  Nu är jag otroligt trött på och få höra dessa uttryck, sen när folk säger "du som är så snygg och trevlig, du hittar självklart någon snart" - nästa som säger det slår jag en spade i huvudet på!!! Nu får jag inte slåss för då hamnar jag i fängelse men som jag brukar säga, jag är ostraffad tidigare, så jag är ute snabbt!

  När man kommer upp i åldern, dyker inte bara rynkorna upp utan även kräsenheten. Jag är inte med på marknaden på samma sätt ändå ställer man krav på hur mannen ska vara. Samtidigt hade jag velat haft någon så är det bara gå till Harrys och man kan bli sambo nästa helg. Sörru det vill inte jag! Många säger att jag är självsäker, klok, stabil och stark och det skrämmer män. OTROLIGT!!! Vill man inte ha en kvinna som kan ta hand om sig själv? Kraven jag ställer kan väl knappast vara orimliga?
  Singel
  Stabil
  Välklädd
  Humor
  Spontan
  Initiativrik

  Det är så fantastiskt bra för här får jag skriva vad jag vill om mig själv, tycka och tänka. I LIKE! En sak är så säker som det kan bli

  "Jag kommer kyssa många grodor innan jag hittar min prins"

  OBS!!! Om George Clooney läser det, kan du väl höra av dig ;-)

  Tre positiva saker idag:

  1) trevlig kväll med tjejerna
  2) promme
  3) sovmorgon


  Det glittrar

  Även om jag inte är ett dugg förtjust i julen dras jag ändå in i årets största försäljningsperiod. Skyltfönstren lever upp, det glittrar om kläder och rabattkuponerna från Lindex, HM och KappAhl bara ramlar in. Säga vad man vill men skyltfönstren är aldrig så vackra som när det nalkas julhandel. Eftersom jag är gammal dekoratör kollar jag alltid i skyltfönster och matchningar i butik. I Västerås är Indiska och HM helt outstanding. HM satsar mycket på sina skyltfönster och Indiska är alltid genomtänkt. Modet just nu är klänningar, åååå jag skulle kunna köpa fem klänningar om dagen. Det är bra modeller, passar gammal som ung! Införskaffade en röd klänning. Tyvärr hade jag ett par statiska strumpbyxor på mig på jobbet så klänningen var statisk som fan. Inte så lattjo och hade den slimmad runt benen.

  Ååååå vad skönt med helg!!!

  Tre positiva saker idag:

  1) min nya röda klänning :-)
  2) chips och dip
  3) tack Lotta P för kylskåpsmagneten "Du är sån vän som alla önskar att det hade"


  Blodsockerfall i köket

  Usch det är lite läskigt och få ett blodsockerfall sådär rakt av bara. Kanske inte så konstigt, 15-20 minuter hos tandläkaren, 910 spänn! Stod i köket på jobbet när allt bara försvann, det svartna för ögonen och jag tänkte bara "nu svimmar jag" men jag hann ta tag i bänken så hjälpte mina jobbarkompisar mig så jag fick vila ett tag.  Det är verkligen läskigt för man tappar kontrollen helt och fullt. SKITLÄSKIGT! jag har i o f s lågt blodtryck så jag är en sån människa de kommer att få slå ihjäl mot sluttampen. Jag minns en gång jag stod på Stadium någon gång på 90-talet och allt bara försvann, hann inte svimma då heller! Yrsel är bland det värsta jag vet! NU ska jag gå och kolla mitt blodtryck, det kanske även är dax för ett besök hos optikern. Hälsan tänker jag vara rädd om, det är bland de viktigaste jag har!

  Bilderna är från igår:

  image412

  Anna och Jean tar en liten paus med lite närhet

  image413

  Daniel är en riktig rackarunge


  image414

  Här är vi klara för idag

  image415

  Här posar vi glatt men va fan är Gebro?

  image416

  När jag började 1 oktober var jag singel, helt plötsligt har jag 6 killar på jobbet!
  nu JÄVLAR ska de få slita... hehe :-)

  Tre positiva saker idag:

  1) tonfiskröra
  2) min sköna säng
  3) det kunde ha varit värre

  Min energi är dyrbar

  Jag väljer själv vart jag vill lägga min energi på. Ibland blir man involverad i saker på grund av diverse omständigheter. Tjafs vill jag hålla mig utanför, jag fullkomligt HATAR tjafs. Det kan väl ändå inte finnas saker som absolut inte går att reda ut? Min förhoppning och det jag strävar efter är att reda ut konflikter, problem m m. Jag vill inte lägga energi på något en längre tid. Jag tar tag i det direkt för jag anser att min energi är det bästa jag har och den är oerhört värdefull för mig. Jag vet inte om jag är ett energiknippe. Många människor säger att jag är energifylld men är jag verkligen det? Nu fick jag en fin hälsning från en nära vän att jag ger henne massor av energi. Det värmer och det tackar jag för. Tillbaka till energi. Det går verkligen att utläsa min kroppspråk om jag tycker att det är tjafsigt. Vi människor har alltid ett val hur vi vill agera. Jag har en åsikt för tillfället och jag kan komma in i andra tankebanor. Jag har all rätt och förändra mitt tänkade. Winston Churchill sov på saken och detsamma gäller mig och alla andra människor. En sak är i alla fall säker: FAN VAD SKÖNT ATT MÄNNISKOR ÄR OLIKA!!!

  Tre positiva saker idag:

  1) gjort matlådor
  2) städat
  3) Grey´s anatomy

  Bla bla bla bla bla i från morgon och till kväll är det bara bla bla bla :-)

  Kontorslandskap!!!!! Vilket surr, vilket liv. T o m jag som pratar så mycket kan tycka det babblas en del. Idag hade nästan alla ont i huvudet, för vi babblar bra och det har inte blivit mindre sen jag kom dit.... vilken skräll va :-). Huvudvärken kan även bero på att vi tänker så det knakar. Effektivitet kallas det på svenska. Telefoner ringer alla möjliga olika signaler. Men vad väljer man? ett tyst och stilla rum där det inte händer ett jota? Neee jag tar fullt ös medvetslös.

  Träffade en gammal jobbarkompis idag, hon tycker att jag påminner om Mia Törnblom med min energi! Det tackar jag för men jag tycker inte jag har samma energi som hon har! Pratade med två av mina underbara vänner och det kommer lösa sig för er båda. Det vet jag!!!

  Tre positiva saker idag:

  1) DH
  2) träffat min gamla jobbarkompis, nostalgi på hög nivå
  3) Ipren är fiffigt

  10 701 läsare på min blogg

  Det här är kul, från den 27 sept t o m 11 november har jag 701 läsare på min blogg. Statistik är modernt och självklart vill jag oxå tillhöra den skalan av modernitet. Jag som är såååå himla nyfiken,  kan inte se vilka som läser och jag skulle så gärna vilja veta :-) passar självklart på att säga om man är nyfiken så håller man sig yngre. Men sörru ändra på körkortet och i passet, det kan jag inte OM jag inte anlitar någon som förfalskar det till mig. Men vill jag vara yngre då?? hmmm, kroppsligt JA, erfarenhetsmässigt NEJ! Men kommer det en god fé och landar, så visst fasen skulle hon kunna få justera både det ena och det andra. Förkorta  armar,  operera öronen, göra en justering av näsan, fettsugning vid magen MEN det finns faktiskt kroppsdelar jag är nöjd med, så det så!! Jag är nöjd med min mun, mina ögon och mina långa ben. Tänk att jag säger så här fast jag är svensk :-) men det skiter jag i!!

  Tre positiva saker idag:

  1) uträttat mycket på jobbet
  2) Cityakuten och Prison Break
  3) Vayamos Companeros


  Helgen sa bara svisch

  Men jag har vilat duktigt i alla fall!

  image410

  Saied o Daniel

  image411

  här har vi Jean och Khaled

  Tre positiva saker idag:

  1) promme
  2) "negerbollar"
  3) softat

  Flörta är en av livets godbitar

  Visst är det härligt och flörta :-) ett leende, blinka med ögat, en snabb beröring m m. Jag är väldigt medveten om när jag flörtar och vad jag sänder ut till vem och vilka jag flörtar med. Vad är då en oskyldig flört? Vart går gränsen? Exempelvis när det gäller sms, det beror på innehållet i vad man skriver. Men ändå en medveten flört för att man skickar just till den personen oavsett innebörden. För mottagaren vet att man tänker på den andra personen i just den situationen. Sen kan man hålla på och messa ett tag, ibland går det överstyr och ibland leder det till något. Jag föredrar det sista alternativet, för ger man sig in i leken får man leken tåla. Det går ändå att backa ur om man inte vill, eller mitt "favvouttryck : tack men nej tack!!! åååå vad jag skulle vilja lära män och skicka ett sånt mess till mig och andra kvinnor. I s t f att inte svara alls och hålla den lilla dörren öppen. Det blir mer och mer vanligt, för säger man nej är det kört.

  Flörten ger bekräftelse, det är det vi vill ha! Vi människor suktar efter bekräftelse. Bekräfta, bekräfta, bekräfta hela livet ut. Men visst är det härligt :-)

  Läste om Martin Timell i dag, han skriver att han är exhibitionist, vem fan är inte det??? Det är positivt att man vet om att man är det. Men vad säger det då om självkänslan? När jag var yngre ville jag synas, nu syns jag ändå och kan inte göra något åt det. Som min vän Tina i Falun sa: Du kan komma in i ett rum med hur mycket folk som helst, alla ser dig! Klär du sig i svart syns du ändå! Jaaa det är något jag får leva med!


  image408

  "nu är det vinter, nu är det vinter som vi har drömt om tralala"

  image409

  såååå himla mysigt med kidsen

  Tre positiva saker idag:

  1) god kycklinggryta
  2) mys med grannarna
  3) soft o stilla kväll

  Det kan hända saker från den ena dagen till den andra

  Idag går mina tankar till en god vän! Hela familjens hus brann ner till grunden. Det är fruktansvärt. Jag tror inte det går att föreställa sig hur det känns och mista hela sitt hem. Inte en enda pinal kvar, alla minnen, rubbet är totalt borta! Jag tänker på dig min vän!

  Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag, Blir det någonsin det? Idag har jag skickat ett sms som jag inte borde ha skickat, hoppas verkligen att det inte ställer till nå besvär. FÖRLÅT!!!! Ibland har man huvudet under armen.

  När snön faller och man kryper in i sin lya, kan jag inte låta bli och tänka på denna fantastiska sångerska som jag såg i Globen. Dessvärre va hon inte så bra som jag hade förväntat mig live. Men den här videon håller verkligen världsklass. Finns inte på kartan att man sitter still. Holy shit vad jag har dansat till den här. Lyssna och njut:

  http://www.youtube.com/watch?v=_PYfuuEWImQ

  Nu äre GODNATT SVERIGE!

  Tre positiva saker idag:

  1) tacokväll med minälskade unge
  2) lodrätt i soffan
  3) misstag är till för att redas ut


  Alla goda ting är tre

  Tre positiva saker idag:

  1) datasupport
  2) inga möten på jobbet
  3) i de lugnaste vatten simmar de fula fiskarna ;-)


  Den ena chocken efter den andra - men kvällen fick ett bra avslut

  Chock och chock, snön kommer varje år men jag blir alltid lika överraskad. Jag gillar inte snöblask utan jag vill ha sådär runt 10 grader kallt. Visst är det kallt när man ska bege sig ut men det är ljust och jag ser verkligen fram emot ett tjockt snölager. Nåväl den andra chocken är svårare att vända till positivt. Kilade iväg till tandläkaren och när han tittade i min mun sa han: OJ!! då förstod jag att det här kommer att kosta skjortan. Det bästa och säkraste alternativet var att sätta in en krona (inte en enkrona :-) det skulle BARA kosta 4 700 :-) FYRATUSENSJUHUNDRA JÄVLA KRONOR! För den summan får jag en vecka utomlands. Sen dök det upp ett andra alternativ, det skulle bara kosta 1 600 och ett tredje och enkelt alternativ kostar 900 spänn. Hur vänder man det negativa till det positiva i det här läget? Naturligtvis vill jag ha det som är bäst men FYRATUSENSJUHUNDRA KRONOR????????? På tillbakavägen till jobbet surrade det tankar i mitt huvudet, tror fanimej att jag ska sälja min kropp! "Om" nu någon är villig och betala! Det vore i o f s lättförtjänta pengar!! Men näääää sånt får jag inte göra och inte ens tänka heller.... Förslag mottages (alltså inte om prostitution förstås)

  Men iväg på föreläsning med Lasse Gustafsson, ni vet han brandmannen som är runt i Sverige och föreläser om motivation och kreativitet m m. Hans berättelser om sitt liv är enormt händelserikt. Många gånger fick jag tårar i ögonen när han pratar om sitt livsöde. Han talade ofta om att man har ett val i livet hur man vill agera och det älskar jag och höra! Här står vi tjejer och klagar på att vi har gått upp i vikt! Medans han har brännskador över hela sin kropp. Mia Törnblom som har varit knarkare och Lasse Gustafsson som har varit med om en olycka och varit medvetslös i två månader. Dessa två människor är så otroligt inspirerande. Ska det behöva hända något revolutionerande för att vissa människor ska börja förändra sitt tänkande? jaaa ibland undrar jag!

  image405

  Har han inte fått någon hedersutmärkelse ska han fasiken ha det!

  Tre positiva saker idag:

  1) föreläsning med Lasse
  2) det finns alternativ
  3) Greys anatomy  NU är det svårt och babbla :-(

  Tänder behöver vi för att tugga, om ni inte visste? jag åt lite jordnötter och vips, så gick en tand av. Det första jag tänker är "nu fladdrar pengarna iväg", för att gå till tandläkaren är defintivt inte billigt. Hursomhelst så har jag svårt för att äta och babbla. Fördelen är att jag kanske tappar ngt kilo. Det är svårare när jag inte får babbla, det gör ont på tungan för det är vasst, så jag måste försöka vara tyst. Nu är inte det någon lätt grej för mig! Imorgon blir det tandläkarbesök, äntligen. Herregud, jag kan bli för smal och babblar jag inte undrar folk om  jag är sjuk.

  Tre positiva saker idag:

  1) DH
  2) sova, sova, sova
  3) rakhet

  jag saknar sommaren...

  Jag vet inte om jag är extrem men jag längtar efter sol och värme hela tiden. Bland de underbaraste som finns är att lägga sig på en solstol när solen värmer från en blå himmel. Laddat med en bra bok och 1 1/5 liter vatten. För att sedan ta en dopp i havet eller varför inte lägga sig på en luftmadrass och bara flyta runt? Ändå väljer jag att bo här i Sverige. Nu är det mörkt, så mörkt! Måste nog kolla lite på sistaminuten resor!!


  Tack Anna på jobbet för presenten!! Det var ett litet gulligt får och på lappen stod det Ulla! JA, jag heter Ulla i andra namn efter min mamma, hade gärna valt ett annat namn. Fast det finns det som har värre namn, haha, jag skulle kunna rabbla upp en hel del!

  sen naturligtvis att Daniel har fått förlängt året ut, Grattis D W! du är en sjuk människa i positiv bemärkelse :-)

  image401

  På Karpathos

  image402

  På Thassos

  image403

  Amopi beach på Karpathos

  image404

  på Zakynthos

  Tre positiva saker idag:

  1) inga möten på jobbet :-)
  2) röjt undan här hemma
  3) fick en fin present av Anna

  Sjung och var glad

  Vissa låttexter är så himla bra, just nu lyssnar jag mest på "Pärlor åt svin" och "Skit i vad jag gör - pissenisse". Jag sjunger och sjunger och lyssnar om och om igen. Jag älskar och sjunga och det gör jag i stort sett varje dag. Jag har gjort en quizz på facebook med en riktig kuggfråga: vad gör jag helst varje dag? alla har svarat babblar men tji fick ni HAHA, det är sjunga som ska vara rätt svaret! Sen blir det en det Paul Potts oxå men jag har lite svårt för att sjunga opera! Varenda gång jag ser videosnutten med honom får jag gåshud. Hans story har etsat sig fast i de flesta människor.

  Några rader från Pissenisse:
  Jag kan ha rutig soffa och prickig gardin, klä mig som jag vill, äter vad jag vill, röjer natten lång och festar till. Jag säger skit i vad jag gör Pissenisse! Skit i vad jag har för mig. Skit skit skit i vad jag gör!

  Pärlor åt svin: På pojkarnas lista står du högst i topp men blir bemött som du vore trash,  för killen som har snott dig på höga belopp vill inte ha ngn fru bara cash, han är en sån man som sol och vårar, tar allt du har.

  Du du är du för fin, du är du du för för fin för den trash du gillar, varför ska du kasta pärlor åt svin? Du är du för fin, du är du för för så fula killar, sluta upp och kasta pärlor åt svin.

  Gillar dessa texter, framför allt att många av oss tjejer dras till drägg. Kanske ligger ngt i att vi vill förändra? Fy på oss!!!

  Tre positiva saker idag:

  1) fick en bok av Lotta 2
  2) promme
  3) smarrig pizza


  Skit i vad jag gör - pissenisse / vilken suverän text

  Vilken bra text!! så jädra slående. Om människor som ska ha åsikt hur andra lever. Herregud, jag vet om någon! Människor som inte ens känner mig har åsikter om mig. Jag skulle kunna skriva en lång lista på kommentarer och skitsnack.Människor som lever genom andra för att de har ett tråkigt liv. Ändå så tränger de elaka kommentarerna in som ett hugg i hjärtat!. Vore jag en elak människa vore det en sak men sörrni det är jag inte! Jag är bara lite annorlunda och det passar inte vissa människor. Tror tamefasen att jag ska sjunga på den här texten hela dagen! Det har jag faktiskt gjort, texten är suverän. I Sverige får man inte sticka ut.. jag tror jag emigrerar

  Jag håller helt och fullt med Nanne: SKIT I VAD JAG GÖR - PISSENISSE

  Lyssna på texten:
  http://www.youtube.com/watch?v=aq_2UfwQd3U

  Tre positiva saker idag:

  1) god kycklinggryta
  2) skön siesta
  3) trevlig kväll med A-M

  Ja se de snöar, ja se det snöar, det var väl roligt HURRA

  image385

  En Halloweenhälsning från Tina och Ramona på Gina Tricot

  image386

  och från min dotter

  igår var det en liten tillställning med mina nya jobbarkompisar. Vi vart inte så många men några friska och starka slöt upp. Lite mat och lite alkohol sen drog vi iväg till Syrianska för att sedan bege oss till BMB! Kommer osökt in på ämnet eller fenomenet killar. Underliga som fan men rätt så jävla härliga. En fråga: Varför smakar förbjuden frukt bäst???

  image387

  italiensk buffé

  image388

  Jessica och Mildred

  image389

  Joys och Lena

  image390

  Lotta och Agneta

  image391

  Lotta 1 och Lotta 2

  image392

  Här har hela ligan hamnat hos Gebro på Syrianska

  image393

  och här hittade jag min gamla jobbarkompis Janne med en vacker donna

  image394

  Killsnack

  image395

  Det blev lite dans, jag kollade mest, var för feg i början och ramla in i dansen

  image396

  Vilken skräll att jag gör just den här  minen :-)

  image397

  Titta de snöar

  image398

  Jessica väntar på taxi

  image399

  här har jag tagit några drinkar

  Tre positiva saker idag:

  1) sovmorgon
  2) promme
  3) fest med jobbet  Jag har varit i kyrkan idag...

  En sån där jävla morgon, när man vaknar upp med hemsk huvudvärk. Det är ingen hit och det var inget alkoholintag igår. Gå på Ipren och migräntabletter en hel dag. Huvudvärken kom till och från hela dagen. Den som inte har haft migrän ska vara glad, det är värre än att vara riktigt bakis!!! Det uppstår svarta prickar framför ögonen. När jag väl skulle gå in i Syrianska kyrkan då smällde det till igen i huvudet. Helt fel läge.

  Vad gjorde jag då i kyrkan? eftersom jag aldrig varit i just den kyrkan så måste jag självklart in och kolla. Jag är "nyfiken i en strut". Den kyrkan kändes mer färgglad och inte så stel. Det gav ett varmt intryck. Vi fick information av Fader Malek. Nu är jag inte så insatt i det kristna överhuvudtaget men man kan inte vara insatt i allt. Min tro är väldigt väldigt svag. Men jag tycker kyrkor kan vara enormt häftiga ändå!

  Efter en dag med sprängande huvudvärk fick jag äntligen ta en långpromenad. Idag kändes det som en befrielse att få ta en promenad. Varenda steg kändes underbart, alla glada färger på höstlöven och få frisk luft. Det var ett riktigt HALLELUJA MOMENT. Jag strosa runt med ett leende på läpparna.

  Tre positiva saker idag:

  1) en UNDERBAR promme
  2) fick en puss av Elliott 1,5 år
  3) sova

  RSS 2.0