Ta till vara människors omdöme om dig själv

Det tänker jag göra. I en kursutvärdering stod följande:


Lotta – du är kanon! Du hör till de få människor som jag aldrig kommer glömma. Du har en speciell plats i mitt hjärta.

Tack C för dina fina ord!!!!


una bola de helado, por favor!!!

Sådär ja då har jag äntligen börjat på min edfterlängtade spanskakurs. Jag har velat läsa spanska så himla länge. Vi var åtta stycken i gruppen. Stefan, Bosse och Micke som jag känner sen förut. Vi är engagerade och vi vill lära oss och det gjorde vi.

POSITIVT: har lärt mig några nya meningar som jag gärna upprepar, för det känns coolt och prata ett annat språk än engelska!!

Dax och förkovra sig

I dag börjar jag läsa spanska - nybörjarkurs. Ska bli så kul, har velat läsat spanska flera år.
Lyllos Molly, hon får någon och läsa spanska tillsammans med :-)

Jag ska gifta mig

men inte idag :-))

http://www.youtube.com/watch?v=8RMynNj4sEI&feature=PlayList&p=05A86F412568AE7E&playnext=1&playnext_from=PL&index=1


Intressant och se hur människor markerar

Alla gör på sitt sätt när människan vill markera något.
Visa en tydlig distans är ett alternativ!
Vara rak i sin kommunikation, vilket inte alltiid är så lätt.
Kroppsspråket och det verbala är inte alltid i balans, det ska gudarna veta.
MEN
det är alltid viktigt och lyssna på vad en människa verkligen säger,
det verbala!!!!!!!!

Idag fick jag se en tydlig markering,
vilket är helt förståeligt och väntat!
Det är ändå en tydlighet och det gillar jag!!

Jag håller mig på min kant och blickat framåt....


Lycka - den här idag


Gästboken lever :-)

KUL,
den har varit stiltje ett tag...


jag är snart 50, blev kallad lammkött idag :-)

Lyckan är fulländad!
Skulle velat spelat in det på mobilen för att föreviga detta.
Snart får jag fylla i mellan 50-60 på enkäter.
Säg någon som tycker det är kul att åldras???


Hjärna eller hjärta?

Känslor kommer. Vissa tar jag emot med öppet hjärta, vissa försöker jag styra bort.. Idag tänker jag mer rationellt än jag nånsin gjort i mitt liv. Det är jag tacksam för. Vissa känslor är energigivande, de höjer mig, jag känner glädje, mår ännu bättre. Vem vill inte ha det i sitt liv?

Ny arbetsgivare - samma arbetsuppgifter :-)där startar min anställning på måndag,
jag fortsätter med kurser i ovanstående bolag..
Känns finemang!
Fick även lön idag,
sista lönen fick jag den 18 juni....

gick och köpte en trisslott
hör och häpnad,
jag vann 25 kronor!

Lovade Dabrowskihopp och naturligvis kommer det här:Det börjar bli kyligt

Sitter och avnjuter en frukost, tittar ut genom fönstret, vad är det jag ser: En kvinna kommer cyklande och hon har handskar på sig :-(. Det är lika svårt att acceptera det varje år. Jag måste har inget annat val. Tar min cykel ner, jag har så nära till jobbet och jag erkänner. Det är fanimej kallt. en somamr går så fort. Jag börjar redan bläddra i katalogerna, jag vill ha sol, snart igen. Vill inte vänta för länge!


Mycket vill ha mer

Empati
Sympati
Humor
Eurofori
Medmänsklighet
Motion
Passion
Respekt
Nyfikenhet
Musik
Stimulans
Stabilitet
Generositet

det har jag omkring mig av många människor,
blir jag som en knarkare?
beroende?

så var det dax igen :-(

En utav mina studiekamrater som jag har haft kontakt med hela studietiden och till & från efter vi var klara med studierna. Hon har fått akut leukumi... första vändan klarade hon av MEN fick återfall... fick ett sms igår.... leukumin är tillbaka...de har hittat en donator MEN de har hitta flera sjuka cancer celler. De måste bort innan transplantationen kan genomföras. Förhoppningen är att tabletterna kan bota de annars finns det inget hopp om att bli botad......

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: FÖRBANNADE JÄVLA CANCERHELVETE..hatar, hatar, hatar....


jag fick ett intressant mail i facebook

det handlar om relationer, inte bara i kärlek utan alla sort relationer bland vänner och arbetskamrater. Har vi alla relationer som inte fungerar? Vad gör vi åt dem? Det suger massa energi framförallt om vi har energitjuvar runt omkring oss. De viktiga är att de ligger hos dem och inte hos oss. Vi kan visserligen bidra till att välja vem vi vill umgås med. Jag har bestämt att jag väljer bort dessa. För det finns överallt. Att hitta självinsikt är det viktigaste. Vad kan jag förbättra för min egen del?

Människor har ofta åsikter om andra människor "Hon som alltid ska stå i centrum. Han som alltid ska ha bekräftelse... och det handlar ju om dem"

Texten med fet stil är hämtad från detta mail:

Vi är alla medskapare i våra relationer. Vad vi accepterar och förväntar oss påverkar mycket via självuppfyllande profetior. Om vi förväntar oss att folk ska vara trevliga, bemöta oss respektfullt så påverkar vi dom åt det hållet. Det är ju inte trolleri så att alla BLIR trevliga, men vi påverkar dom åt det hållet..

Visualisera - se framför dig på ett levande sätt, koppla på känslorna - att dina relationer är respektfulla, empatiska, trevliga och bra på alla sätt.. gör det varje dag och dina förväntningar kommer att förändras. Du kommer att förvänta dig mer och dom kommer märka det. Kvaliten på dina relationer kommer höjas. Du kanske lämnar några.. Några kanske lämnar dig.. Vinsten är kärlek och respekt för dig själv.. och bättre relationer.

Jsg väljer respektfulla, empatiska och trevliga relationer. Mitt ständigt återkommande uttryck är "jag är ingen barmhärtig samarit". Du väljer hur du vill må och vad du vill lägga din energi på. Va ärligt mot dig själv och ditt välmående kommer att ökas. Höj självkänslan, du duger du är bra. Det finns alltid människor som är klokare, snyggare, smalare, rikare med mera med mera. Jag har kvaliteter som ingen annan har, precis så har du som läser detta. DU ÄR BRA, DU HAR KVALITETER!!

Ta vara på livet!

Idag på löpet stod det om en man som hade vunnit 24 miljoner, han dog!!

Träna på att ta vara på varje dag!!!
Gör dina egna val för att du ska må bra!!

Det är jag och tjuren Ferdinand

Bild: Tjuren Ferdinand


Tjuren Ferdinand sitter under sin korkek och luktar på blommorna och jag sitter på min gata i stan. Både han och jag njuter av nuet och är sååå lyckliga!!! Vi kört stenhårt på Carpe Diem. Idag har det varit en bra dag! Somnar rofullt
ikväll!!

http://www.youtube.com/watch?v=koQFJ_YqvsA

En bra dag trots turbulens

  • Det är så härligt att träffa människor som inte bara tänker utan levererar. Människor som öppnar munnen och kommer med åsikter. Bjussa på sig själv. Det är en styrka hos människor anser jag.
  • träffat gamla jobbarkompisar
  • en deltagare var så glad och tacksam
  • snickare som arbetar
  • god lunch
  • träffat en man som jag var lite förtjust i för ett år sen, känner totalt noll, zip, zero... i like!
  • promenerat
  • sol
  • cyklat runt halva Vässan
  • Marianne, snickare, deltagare, Laura, Mats, Lina, Anette och Ingvar, när ni levererar gör ni det bra, ni är alla värdefulla människor
Molly 4 år, mitt i vintern


Det borde vända nu

Företaget jag jobbar i konkurs. Uppsagd från och med 090809, sista arbetsdagen 090909. Jag tog min examen 2007, första sommaren var jag arbetslös, därefter jobbade jag på integrationsenheten i ca 9 månader, där var vi åtta stycken som fick sluta, jag var en utav dem. En arbetslös sommar till. Därefter vart det vikariat på Sysselsättning och Försörjning som socialsekreterare, ett vikariat, hon jag vikade för tala om i tidigt skede att hon ville tillbaka. Sen började jag på KFG. BÄSTA JOBBET jag nånsin haft i hela mitt liv. En otrolig stimulans, inspirerande, motiverande. Jag har upplevet enorma känslor med det här jobbet, euforiska känslor av att vägleda och motivera människor till ökad anställningsbarhet.

Fyra års studier på Mdh.... och här är jag igen... nu är jag ingen person som ger upp i första taget. Jag kämpar och letar efter ett nytt jobb. Det finns många som är i samma situation.

En sak är säker, jag vet vad jag vill arbeta med. Hålla kurser i personlig utveckling. OTROLIG stimulans. Alla människor har en historia och den är värdefull. Vem behöver böcker? Människan är ett unikt exemplar av olika kunskaper och färdigheter.

Har ni tips, idéer och jobb till mig, hör av er snabbt som ögat!

Jag lever på hoppet, "det ska va gott och leva, annars kan det kvitta"

http://www.youtube.com/watch?v=E0Aj37ml8QIYes we can - againJapp då var det fest igen på Elba!
Guldläge för alla killar,
det var MASSOR av tjejer på festen.
God grillbuffé, uppehåll endast några regnstänk och bra musik!

RSS 2.0