Varför gråter inte Emma?

Ni vet den där fruktansvärda tragedin i Arboga, när två små barn mördades och Emma kämpade för sitt liv. Hon har lagt upp information i facebook om den tragedin. Min förhoppning är att ALLA köper boken. Hennes smärta kommer alltid att finnas men att visa empati och stöjda henne framåt är de minsta ALLA kan göra.

Boken går att beställa:
http://www.forum.se/Bocker/Bokpresentationssida/?isbn=9789137136059

Nedan är ett axplock från hennes bok, hämtat från Facebook:

"Äntligen hade allt ordnat sig för Arbogatjejen Emma. Hon som alltid fallit för fel killar och tidigt blev ensamstående mamma. Hon hade mött en trygg man och de planerade för ett liv tillsammans. Men en kväll stod någon ur det förflutna i dörren och tragedin var ett faktum. Emma blev svårt misshandlad. Hennes barn Max och Saga hade aldrig någon chans.

Emma valde att träda fram och berätta om sina känslor. Hon möttes av djup beundran men också misstro. Med sin sorg ifrågasatt tog sig Emma igenom två rättegångar. Hon omvandlade tyskans hat till kärlek och framtidstro. Men bakom fasaden pågick varje sekund en kamp för att orka ta sig tillbaka till livet.

Varför gråter inte Emma? är en djupt skakande skildring om att förlora allt men också om att hitta kärlekens läkande kraft."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0