När man söker stunder sorger glömma är det skönt att vaken gå och drömma

I morse var det dax att skruva ihop min nya cykel. Tobbe gjorde det mesta, jag assisterade och höll i verktygen :-) herregud, jag är halvblondin, kan inte prata o skruva samtidigt :-) Vi fick lite assistans av Kasper och Viggo fast det låg mest inne i kartongen.

image239

Kasper och Viggo är på väg in

image241

Tobbe fick provcykla

image242

Här är min nya cykel :-)

tog naturligvis en provtur och det gick bra, Jag känner mig nöjd med det nya köpet!

Äntligen kom han till allsången, Arne "Rosen" Quick och sjöng Rosen. Han hamnade på svensktoppen 1966 och 44 år senare är han med på allsång på skansen :-) nåväl alla som har känt mig ett tag vet att jag alltid sjöng Rosen på alla fester, bland annat i Idre för 500 personer. Det är mycke nostalgi i den sången även om det för vissa är en landsplåga.

Pappa mår bättre, han sitter uppe nu. Han är envis. Det är alltid dubbla känslor. Jag blir glad när han blir bättre men för hur länge och det går ändå inte och föra en konversation med honom. FY FAN för att bli gammal!!!

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) en mysig morgon..
2) Tobbe skruvade ihop min cykel TACK Tobbe!!!
3) först en långpromme sen avocado och räkorMina grannar göder mig och jag säger inte nej

Jag kom inte till skott med något idag. Hade en oroskänsla i magen hela dagen. Solen kom fram tack och lov, det blev en riktigt kanondag. Maria bjöd på bullar och hamburgare, Ylva servade med dryck och Sussi stod för kvällsmaten och jag bara åt :-) tack mina goda grannar för maten!

image236

Drog iväg och köpte en cykel, 50 % på Cykelringen, den ska monteras imorgon av Uffe och Tobbe :-)

Min pappas tillstånd är detsamma som igår, ingen förändring alls... usch vad mycke tankar som susar igenom huvudet men jag är vid gott mod ändå.

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) sol
2) kvällspromme
3) en trevlig dag med mina grannar

Foton från lördag

haha, det känns som jag har mitt egna lilla vimmelalbum :-)

image230

Jag och Agneta är redo för att börja spela

image231

här har spelet börjat

image232

mor o dotter (gissa vem som är vem?)

image237

jag är på väg till Å

image234

Nubbis och ngn flamma

image235

Birgitta och Janne (undrar vem som har tagit kortet, inte så stor fokusering......)Ett hastigt uppvaknande

Väcktes av telefonen imorse. Det var mamma som ringde och berättade att pappa hade fått en propp. Det blev inget jobba av utan jag tog cykeln till Ankaret. Under cykelfärden gick tusen tankar igenom mitt huvud. Begravning, ringa släkten, berätta för Molly, gå igenom psalmer, fixa präst m m. Det var svårt att föreställa sig vad jag skulle få se när jag kom dit. Nåväl, pappa låg i sin säng, ganska medtagen men vid liv. Hans blick var tom och han såg väldigt väldigt trött ut. Tårarna bara rann och rann, säkert en halvtimme innan jag kunde samla ihop mig. Inte för att jag ställer det kravet att behöva samla ihop mig men jag vill få lite andrum. Alla tankar kom över mig, min uppväxttid med min älskade pappa. Han som alltid har varit hälsan själv. Pigg, glad, fräsch och en stor portion humor. Idrottsintresserad till max, alltid grönvitt i hans hjärta. Hela mitt liv har pappa alltid sagt "det ordnar sig". Snart kommer det inte ordna sig längre för jag tror inte min pappa har så länge kvar här i livet. Vi ska alla den vägen vandra men ändå värker det så i hjärtat. Vi vet hur livets gång är men när man väl blir drabbad så gör det så ont. Han ligger bara i sin säng och ser så livlös ut. Jag vill minnas min pappa som han var, full av liv och energi och alltid med glimten i ögat. Jag är ledsen men självklart är jag realistisk. Inte vill jag att han ska ligga som ett kolli år ut och år in. Det är inget värdigt avslut här i livet. Just nu är läget lite bättre men för hur länge till?

TUSEN TACK till alla er som har ringt idag, jag uppskattar verkligen ert stöd.

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) promme
2) pizza
3) pappa är fortf vid liv

Kändis-TP

Agneta, Lina och jag var hembjudna till Karro. En kycklingsallad stod på bordet. Vi drac Bacardi Ruzz (vilken skräll) och spelade spel. Agneta tycker jag är tävlingsinriktad... vet inte vad hon snackar om :-) ok... alla var bra. Lina och jag vann en varsin gång. Agneta är bra på det mesta utom böcker :-) Sen kilade vi iväg till Å och träffade boysen, Labbe, janne, Robert, och Nubbis. Drog vidare till månen.....

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) sovmorgon
2) min nya silverklänning
3) kändis-TP


alltså va har vi för uteliv i Västerås?

Träffade upp Marie och Marianne på Å, alltid lika trevligt med tjejsnack. Sen ramla alla mina killar in och det blir fler och fler. Nu vare Stefan, Labbe, Janne, Nubbis, Robban och Håkan som slöt upp på Å. Alltid lika trevligt när de sluter upp. Fast lite sur är jag, det hade haft en annan tjej med på förfesten..... hmmm.... ok de får gå för den här gången :-) det blir trevliga diskussioner om både det ena och det andra. Vi beslöt oss för att ta en sväng till Harrys. OK, jag ber om ursäkt, jag har försökt fem gånger på Harrys men NEJ jag kan inte med stället. Det är så jävla trångt vid dansgolvet. Det känns som stället är totalt oplanerat. Sen tycker jag att det är mycke drägg där och det står jag för. Vi lever i ett fritt land och jag får säga min åsikt om jag vill. Bort med Harrys. Sen ska jag inte tjata mer om det utan i stället slutar jag att gå dit, thats it folks....

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) en riktigt skön morgonpromme
2) lunch med Molly
3) en trevlig kväll med mina underbara vänner

Working 9 to 5

Jaha idag blev det lite plåtning på jobbet :-)

image224

En liten välbehövlig fikapaus

image225

Här är vi kom och handla

image226

Ja här har vi Madde och Sofie

image227

Hannah

image228

here we are again

image229

och så äre Sandra

tre positiva ting som har hänt idag:

1) promme
2) tacokväll
3) gjort ett superkap på ett par sandalerHur äre egentligen med horan & madonnan komplexet?

Hora/Madonna-komplex är ett psykoanalytiskt begrepp om vissa individers (både män och kvinnor) svårigheter att se kvinnor som komplexa människor i lika hög grad som de själva. Svårigheten kan ligga i att se kvinnor både som sexuella och intelligenta varelser med lika sexuell lust som män och med samma begåvningar som män i övrigt. Vissa hävdar att komplexet bottnar i att man historiskt har förnekat att kvinnor har en sexualitet och en sexuell lust som ser likadan ut som mannens och att mannen genom att kontrollera kvinnans sexualitet även har kontrollerat kvinnan socialt och ekonomiskt.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Hora/Madonna-komplex

Har vi inte kommit längre i den utvecklande värld vi lever i. Står tankarna verkligen stilla? Ser männen fortfarande kvinnan som horan och madonnan?

Tänk att det tror jag. Många män lever med en kvinna som mannen vill ta hem och visa upp för sina föräldrar. Ändå finns lusten av en sexuell kvinna. Hur kommer det sig att inte männen ser till att få bägge delarna av den kvinnan han lever med? Det är det ultimata och såna kvinnor existerar. Många män är rädda, väldigt rädda för starka kvinnor som tar plats men lockas hela tiden av dessa.  Kvinnor SKA också ha sin sexualitet precis som männen. Många män (inte alla) som jag har pratat och diskuterat med säger att det vill ha en sexuell relation på sidan om. Är det så männen tänker egentligen? Vad är det hos dessa män som gör att tänkandet är så?? Jag är nyfiken varför männen tänker så? Är de det lilla egot som visar sig igen. HERREGUD människor kom med inlägg...

nu ska jag krama kudden....

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) köpt nya kuddar
2) trevlig kväll med Lotta P
3) godis


Det låter väldigt underligt men det är bara regn hos mig

hela Sverige deppar.... NU är det synd om oss... vi behöver sol, bad och härliga kvällar för att vi ska orka med höst, vinter och vår. Det är bara att ta fram tröjor och strumpor. Jag har i alla fall sett solen en vecka i Grekland. Resorna är sjukt dyra nu. Vi gjorde ändå ett klipp som betalade 3 500 för en vecka, två personer. Regniga dagar kan man jobba och vara ledig när solen skiner, så skulle det vara här i Sverige.

Tog en sväng till e-tuna med Molly och mamma. Fyndade på Tippy.... 70 % på ord pris, det är biliigt de under inköpspris.

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) långpromme med Marianne
2) melon och jordgubbar
3) tvättat alla täcken och kuddar

Nu vill jag blir kär!!!!!!!!!!!!!

Någon som vet en lämplig kandidat? Vart ska man hitta drömprinsen? Internet? Bekanskapskretsen? Krogen? Knappast på jobbet då vi bara har kvinnliga kunder! Sen är det faktiskt så ju äldre man blir desto mer kräsen blir man. Visst är det underligt? Jag är inte med på marknaden nu som man var när man var yngre. Men det går inte bara att ta någon! Sen det där med att vara en barmhärtig samarit! Nej tack, det skippar jag oxå. Vart finns alla män? är det någon som har en lämplig kandidat hör gärna av er :-)

Så här skulle önskemålet se ut:

Stabil man runt 40, ödmjuk, passionerad, äventyrlig, spontan, ha humor, gärna över 180 cm, sportintresserad, inte alltför överviktigt, händig m m...

FINNS HAN??????????????????????????????

När jag irrade runt och letade efter min cykel idag så träffade jag Bosse på HM. Han sa att jag var riktigt läcker men förstod inte hur jag kunde vara singel!!! TACK snälla Bosse! Vi konstaterade att jag är en "ganska stark" kvinna...... förstod inte vad han menade :-)

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) promme i regnet
2) mozzarella
3) soffan

Svisch så var den här dagen slut

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) sol
2) promme
3) mys

Sol, vind & vatten är det bästa jag vet

Det finns någon däruppe som gillar mig :-) så fort jag har ledig dag så skiner solen så jag säger som Spike i "Notting Hill" THANK YOU GOD!!! Molly o jag tog en cykeltur till Lögis där vi mötte upp Therese och Sara. En underbar varm och skön dag. Utsikten var det heller inga fel på! Sen var det pizzakväll hemma hos Therese och co. Molly cyklade och jag promenerade hem (ibland skjutsade jag henne OOOPS).

sist men inte minst

"alltid något sa flickan och satt sig på nappen"

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) en underbar dag me Molly o min vän Therese
2) sol
3) färgning av ögonbrynÄr Västeråsare mer gnälliga än andra?

hmmm inge vidare om vi får den stämpeln... i o f s är väl inte Västerås någon världsmetropol men är det roligare i andra städer? borta bra men hemma bäst men vem vill inte byta miljö ibland. Västerås är en riktig industristad fast jag har bott här i hela mitt liv är det väl inte nå riktigt hålligång med tanke på att vi ändå är en ganska stor stad.  Men inte fan ska vi gnälla, eller hur? Fast det är tråkigt? klart vi gnäller lite men blir det något bättre? Landshövdingen vill resa någon slags staty där vi kan gnälla GOD FOR IT...  det blir ungefär som klagomuren... gå dit och klaga lite sen är det över....

Vad är samhället på väg? Nytt mord här i Västerås! En ren avrättning kan man tycka av pressens beskrivning. Jag blir verkligen mörkrädd när man slår upp tidningen och det sker mord på mord......

En horribel dag med SLUT-REA... får jag gnälla :-) jag är i alla fall helt slut i benen efter att ha stått i åtta timmar... sen har det som vanligt varit hysteriskt....

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) min älskade unge har anlänt
2) tonfiskröra
3) fotbad

Jag vill resa hela tiden

Ibland undrar jag varför jag hela tiden vill resa och se nya resmål. Extrovert heter det visst :-) jag är spänningssökande och nyfiken. Charter i all ära, jag har varit på massor av charter men Västindien med Grenada, St Lucia, St Vincent och Barbados går inte av för hackor. Vilken miljö och vilka människor. För att inte tala om Tanzania med alla safaris och alla masaier jag träffade. Nu rör sig USA i mitt huve, har aldrig varit där men jag vet inte om jag tycker det är så annorlunda. Thailand har jag aldrig varit i. Karibien kan nog räkna med att få ett besök till av mig. Mexico vore fantastiskt det med....ååå det finns så många platser jag vill besöka. Under tiden är det bara att slita o jobba så pengarna rullar in. Någon som vet någon miljonär som vill gifta sig med mig ??????

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) slitit med slutrean
2) trevligt besök på jobbet
3) soffan är skön efter att ha stått i 8 timmar


Narcissim och egoism går "lite" hand i hand......

Jaha, då har jag läst ut boken "Energitjuvar" den var verkligen läsvärd. Efter varje kapitel behöver läsningen smälta in.

Vissa citat från boken som är intressanta:

"det är arbetsamt att dra sig ur en relation som inletts på fel grunder och bygger på projektioner. När illusioner ochlivslögner överges och nya slutsatser baserade på egna erfarenheter tar vid är det fråga om ett kraftfull paradigmskifte. Det sker en en helt grundläggande förändring i hela ens sätt att tänka och känna. För att utveckla sin personliga identitet måste man våga möta alla sina känslor - ta emot dem och införliva dem i sin person".


Narcissim är enligt mig något som många människor har symptom av. Samtidigt som författaren i den här boken skriver att begreppet är något  vi behöver för att överleva. Men det finns ändå två sidor av narcissimen. den positiva handlar om att vi tycker om oss själva, respekterar andra och ger och tar emot på samma villkor. Den negativa sidan handlar om ren självupptagenhet och ett beteende där verliga möten är omöjliga.

Ja jag hyllar den här boken "Energitjuvar - Ingalill Roos"

här är sagan om Narkissos.....

http://sv.wikipedia.org/wiki/Narkissos

Narkissos

Narkissos vid källan
Narkissos vid källan

Narkissos (Ναρκισσος, lat. Narcissus) var en vacker yngling som var son till flodguden Kefissos. Narcissus var så underbar vacker att vem som än såg honom greps av kärlek, men problemet var att han avvisade varje kärlek. En vacker dag fick nymfen Eko syn honom, och kunde efter det inte tänka på något annat än honom. Eko hade en gång fått ett straff där hennes röst förvandlats till ekot, vilket innebar att hon bara kunde upprepa de sista ord hon hört. Den unge Narcissus jagades nu oavbrutet av henne ute i skogen, och för varje gång han ropade högt besvarade hon hans rop i samma ordalag. En dag gick Narcissus vilse i skogen, och skrek: "Finns det någon här?"

Då svarade Eko: "Här!"

Narcissus som aldrig hört talas om ekon såg sig omkring. Han hörde ju svaret, men kunde inte se en ända levande varelse. Han måste ha hört fel. Han ropade igen: "Visa dig du!" och Eko svarade med en lycklig suck: ?Du!? Narcissus blev ännu mer förvirrad och skrek: "Vad hör jag?" Eko tyckte att det gick bättre än hon vågat hoppats på och svarade: "Jag!" Så fortsatte leken en bra stund, men det var bara Eko som tyckte det var roligt. Efter ett tag blev Narcissus bara irriterad över hennes svar, och stötte då ifrån sig hennes kärlek. Eko blev då så ledsen att hon gömde sig i blygsel och förtvivlan. Hennes kropp dog då såsmåning om bort, samtidigt som hennes hud och blod torkade ut, och till slut blev det ingenting kvar av henne mer än själva skelettet. Och på det sättet lever hon ännu kvar i skogen och uppe på bergen. Ingen ser henne, men hon blir hörd av alla. En dag blev kärlekens gudinna Afrodite ursinnig på Narcissus, då han hade avvisat både Ekos och andra nymfers kärlek. Under en jakt kom Narcissus till en silverklar källa, där han lutade sig ner för att dricka dess vatten. Då såg han i vattnet en förtjusande yngling, som i själva verket var hans egen skepnad. Afrodite kom då på att låta honom förälskas i sin egen avbild. Hans öga blev aldrig mätt på att se den strålande avbilden, så en dag sträckte han ner sina armar i vattnet för att krama om den vackra mannan nere i vattnet, men han kunde aldrig nå honom. På det sättet plågades han av evig längtan och kände att döden var nära. Han lutade då ner sitt trötta huvud ner mot gräset, och när han utandades sin sista suck, så stod där en blomma, den vita narcissen, fastän hos oss heter den pingstlilja. Gudarna hade förvandlat honom till en blomma, som för alltid skulle påminna om honom. Det var på det sättet Narcissus dog av sin kärlek till sig själv. Bara Eko finns kvar för att upprepa de ord som hon hör i vinden.

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) nyfärgat hår :-)
2) cykeltur med Nelly
3) promme


Tre positiva ting som har hänt idag:

1) jättelång promme med Lotta 2
2) jobbat och slitit
3) soffan


Vilken chokladbit är godast i Aladdinasken?

Imorse sken solen, UNDERBART och se att den faktiskt finns. Vi tog en tur till Framnäs. Där var vi sju stycken varav sex stycken är singlar. Runt omkring oss fanns det fler singlar. Det är väldigt trevligt att diskutera med varann. Vi konstaterade att vi har det rätt bra. Vi är "lite" egoistiska och att vi bilr det med åren. Vi vill kunna göra ett val hur vi vill leva. Bort med tjafs och energitjuvar. Jag har i alla fall fixat hugg till pensioneringen är klar. Enrico och jag ska mata änderna tillsammans vid Domkyrkan.

Ett konstaterande från Ribban förut var att vi som är singlar "är körsbärschokladbitar som bli kvar på översta lagret".... usch vilket hemskt konstaterande.... men hoppas någon gillar dessa körsbärsbitar :-)

Sov lite middag sen bestämde jag att kolla på Stevan Seagal....


image214


Tre positiva ting som har hänt idag:

1) solsken
2) siesta
3) pepsi-max


Kläder har stor betydelse för individen

Jag blir galen... nu har jag inte jobbat på några dagar och i butiken finns det nyhet efter nyhet. Höstkläderna börjar ta fart, visst är det förskräckligt men det kommer fina höstfärger. Vinrött, "lingon-mjölk-rosa", petrolgrön m m. Dessa färger hör till mina favoriter. Jag handlade i alla fall ingenting idag men när man jobbar som jag gör, är man sugen hela tiden på att handla. Visst har kläderna en stor betydelse! Välklädda kvinnor, tjejer, killar och män. Stilrent utan att det är hysteriskt, genomtänkt och matchat. Det är härligt och se människor vara måna om sitt yttre. Kläderna behöver inte kosta en förmögenhet. Det gäller bara att tänka på hur man klär sig och ha självinsikt. Inte fasen sätter jag på mig toppar som man knyter under bysten då ser jag ut som en gräddbakelse.....

image213

säg har ni erat glada barnasinne kvar? det har i alla fall jag :-)

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) promme
2) godispåsen
3) Tina har fått nytt jobb


Sommaren är faktiskt ganska kort

Ylva, jag och Molly styrde upp en storhandling på Maxi med massa smått och gott....

.... jag vill njuta av varenda sekund. VI hade en riktig slappardag i dag på gården. Det blev till att grilla med hela ligan, fullt ös med massa barn. Solen tittade fram lite då och då. Vi var ganska överens om att vi trivdes fint som fanken. Sen kom regnet då satte vi oss under tak och tittade på regnet, diskuterade litegrann förstås :-)

Det blev inga bilder idag för jag hade glömt att sätta i minneskortet hehehe... det går inte och ha allt i huvet vill jag lova....

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) tummen fixad
2) grillning på gården
3) massa god mat i kylen


idag har jag varit en duktig flicka!

Var på arbetsförmedlingen och verifierade mina intyg och betyg och dessa är inte några vill jag lova. Skönt att ha det gjort. Hem och transkriberade till kommande tentan i "kogntiv neurovetenskap" som jag ska göra i augusti, den har hag inte gjort någon gång, det ska bli spännande. Tog sedan en JÄTTELÅNG promenad med Lotta P. Rappa steg.... Iväg och grattade Marianne och Marie. MASSOR av smarrig mat och efterrätt... TUSEN TACK för all god mat....

nu har jag inte tid o skriva mer måste läsa mer i min bok...

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) transkriberat
2) långpromme
3) trevlig kväll med M å M


Hoppet är det sista som överger människan

Jag har sett solen, jag vet att den finns men den finns defintivt inte här i Västerås. Den finns i Grekland, det har jag sett med egna ögon och visa msn fått täta rapporter från Alanya att den finns där med. Det är kallt, förbaskat kallt. När det är dåligt väder då rullar pengarna. SÅ nu håller jag båda tummarna att solen snart tittar fram. Vi svenskar behöver sol. Jag kollar lite resor då och då. Nu är de dyra som attan. Det är bara att försöka aktivera sig när solen inte skiner. Kanske städa vinden? Fantastiskt roligt....

Jobbade idag, det var inte trängsel precis.

image212

Grattis Marianne som fyller år idag (hur mycket? har ingen aning :-)

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) promme med Marianne
2) sovmorgon
3) frostat av frysen

Ruggigt och kallt - då blir det till att mysa...

Ja inte fasen väcktes man av att solen sken precis... det såg mörkt ut på himmelen när man slog upp sina klarblå. Molly och jag drog ner till city och träffade Tina och Björte som är på besök från Falun. När de kommer blir det alltid mycket fixat. Nätverkskabeln ligger inte på golvet längre :-) sen drog vi till Bauhaus och köpte flera grejer till TVn. Någon som vill komma hit och sätta upp grejerna?? hehe

image208

Tack för hjälpen, Tina och Björte

image209

Så här kan det gå......

image210

Det blev till att köpa hantlar, gäddhänget ska bort

image211

Jag får ALLTID experthjälp när jag går in på Stadium....

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) fick hjälp av Tina och Björte
2) mys med Molly
3) promme

Power meet - bra eller dåligt?

Det är en viss tjusning med alla bilar i alla fall. Det lyfter upp en del i vår lilla stad. Alla läckra bilar... det finns t o m korvstånd här i backen. För tillfället står en bil här utanför på min gata och spelar musik för fulla muggar. Jag skulle vilja ha en cadillac... "my baby draw up in a brandnew cadillac".. jag ska köpa en när jag går i pension :-)

Molly och jag hade en trevlig tacokväll med Maria, vi satt på altanen och kollade på alla människor som kom förbi
Nu äre sleepingtime!!


image207

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) sol halva dagen
2) min älskade unge kom till mig
3) trevlig kväll med Maria

Hemligheter om män.....

De fem hemligheterna för att få ett förhållande att fungera:

1. Det är viktigt att hitta en man som hjälper till i hushållet,
som lagar mat, städar och som har ett bra jobb.

2. Det är viktigt hitta en man som kan få dig att skratta.

3. Det är viktigt att hitta en man du kan lita på och som inte
ljuger.

4. Det är viktigt att hitta en man som är bra i sängen och som
älskar att ha sex med dig.

5. Det är viktigt att dessa fyra män inte känner varandra.

Nu äre powermeet, det är lite tjusning ändå! Fan vilka läckra bilar det finns.

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) promme
2) trevlig middag på Å
3) städat o fixat


Vin i stället för kaffe - är det så vi ska leva nu?

FAN vad folk dricker alkohol nuförtiden. Det vanliga fikandet ersätts av att dricka vin eller öl. Jag ser fler och fler i min närhet som dricker ett par gånger i veckan. Visserligen får människor leva hur de vill men för mig är det absolut nej. Jag dricker när jag ska gå på fest och så vill jag leva. Jag behöver inte ett glas vin för att koppla av. Det gör jag med en bra bok, en promenad eller med goda vänner. Babbla i telefon är oxå nyttigt tycker jag. Alkoholkonsumtionen ökar kraftigt i Sverige. Det gör att jag ser många som lätt faller in i alkoholens dimma. Kan inte människor koppla av idag? Nåväl, jag lever som jag gör och för mig räcker det när jag går på fest. Jag tar hellre ett kallt glas juice, vatten eller coca-cola.

http://www.sos.se/FULLTEXT/111/2001-111-2/kap6.htm

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) lunch med Anna
2) promme
3) städat flitigt

jag är helt såld - och inte skäms jag heller :-)

Väcktes av telefonen 07.45, Marie undrade varför jag inte var vaken, jag var i VLT sa hon... och det var jag... på solsidan... tusen tack Therese för dina fina ord. När jag kom till Gina idag satt jag i "gladboken" där hade de skrivit att jag även var deras lilla solstråle. Therese sa så här till mig: DU bli inte arg nu men jag tycker du är lite lik Carolina Gynning!!! Hon är snygg som fan, den likheten tackar jag för :-) hehe...

image414


Den här kvällen hade jag väntat på kunde tyvärr inte befinna mig på allsång på Skansen ikväll. Det var ett tag sen jag såg  honom :-) jag är HELT såld och jag skäms inte ett dugg... Han är Guds gåva till kvinnan: Måns Zelmerlöv!!!


image203

image204
image205

Kan man bli annat en såld?????

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) Lotta Kajving på solsidan :-)
2) Måns Zelmerlöv, I LIKE HIM
3) lik Carolina Gynning????


 

What a lovely day!!!!!

Vaknade tidigt och var törstig som fan... kollade ut SOL!!!!!!!!!!!!!!!! trodde först det var ett skämt men icke... somnade om och vaknade av Maries sms.. vi drog ut till Frösåker, det var riktigt härligt knappt en människa på hela dagen. Det var en trevlig dag med massa babbel om livets alla gåtor....lite diskussioner om killar oxå.. förstås

jag gillar Markoolio, har alltid gjort, han verkar vara så himla jordnära! Sen sjunger jag för fulla muggar när jag hör "ingen sommar utan ragga" och den där "idollåten" när han häcklar lite med Idoljuryn... tänk att jag tycker sånt är roligt... GO MARKOOLIO jag gillar honom, han är enkel och gör låtar som etsar sig fast i huvet....

http://www.youtube.com/watch?v=VIRYiaBeO5o&mode=related&search=

Den här dagen har varit rent ut sagt A HALLELUJA MOMENT!

Grattis Cissi och Kenny som fick en son idag, vilken liten sötnos som har kommit till världen... honom vill jag snosa på :-)

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) Frösåker
2) promme i värmen
3) sorterat alla papper

IOGT nästa.....

Usch de va en hård dag idag... är huvet dumt får kroppen lida och igår var huvet dumt framför allt på sluttampen, då försvann förståndet i en timme, ungefär mellan 02.40-03.40... de kom tillbaka imorse...tack o lov!.. det där med att skicka sms på fyllan, att man aldrig lär sig... Nåväl de är smällar man får ta i den här branschen och det finns faktiskt värre saker här i världen. Som att vara bakis t e x... mådde ganska skapligt när jag slog upp mina klarblå men efter någon timme var jag inte så stöddig....

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) pizza och coca-cola
2) soffan
3) vatten, mjölk och allt annat drickbart utan alkohol :-)

Hallå - ursäkta :-)

Tänk va skönt och vara ledig en lördag för en gång skull.... Var på stan med Maria och kidzen. Hem och sov middag sen iväg till Paola. Lotta P och jag drack bacardi ruzz (vilken skräll)... kilade förbi Å en sväng, sen till Månen.

image193

Grattis Paola!

image194

Lotta P

image195

Måns, blommor behöver vatten....

image196

Köp 2 betala för 1 (Lotta 1 och Lotta 2)

image197

Vi fick inte smaka :-(

image198

Rökpaus

image199

De här var ett HALLELUJA MOMENT...

image200

Mot krogen

image201

Vi sprang på Nubbis utanför Å

image202

Undrar vem fan som är lyckligast ?????

Tre positiva ting som har hänt idag:

1) promme
2) fest hos Paola
3) Idollåten med Markoolio

RSS 2.0